ΗΠΑ: Συνελήφθη η ηθοποιός Χ.Σέιφερ – Διαδήλωνε υπέρ των Παλαιστινίων (βίντεο)

 Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ηθοποιός Χάντερ Σέιφερ, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Euphoria», συνελήφθη από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης στη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με τη New York Post η Σέιφερ (η οποία διακρίνεται να φορά μαύρη μάσκα) συνελήφθη επειδή εισέβαλε μαζί με άλλους

διαδηλωτές στα κεντρικά γραφεία του NBC στο Rockefeller Center για να διακόψει την εμφάνιση του προέδρου Τζο Μπάιντεν στο «Late Night with Seth Meyers»..

 

. .

Η Σέιφερ, γνωστή για τον ρόλο της ως Τζούλς στο εφηβικό δράμα του δικτύου HBO, απαθανατίστηκε από φωτογράφους φορώντας ένα μπλουζάκι “Cease-fire now” (“Κατάπαυση πυρός τώρα”) ενώ οδηγήθηκε έξω από το κτίριο από έναν αστυνομικό με τα χέρια πισθάγκωνα σύμφωνα με την εφημερίδα.

Συμμετείχε στη διαμαρτυρία με συναδέλφους της διαδηλωτές που συνδέονται με την ακτιβιστική οργάνωση Jewish Voice for Peace. Kάθονταν στο λόμπι του κτιρίου κρατώντας πανό που ανέγραφαν: “Εβραίοι στον Μπάιντεν: Σταματήστε να οπλίζετε τη γενοκτονία” και “Διαρκής κατάπαυση του πυρός”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Όχι άλλα όπλα, όχι άλλος πόλεμος. Η κατάπαυση του πυρός είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε”, φώναζε η ομάδα, ενώ άλλο σύνθημα ήταν “Όχι στο όνομά μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...