Νέα ελίτ. Ο Πούτιν καθόρισε το μέλλον της Ρωσίας Η ομιλία του Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες

 ΜΟΣΧΑ, 29 Φεβρουαρίου - RIA Novosti, 

Renat Abdullin, Mikhail Katkov. Ο Πρόεδρος απηύθυνε μήνυμα στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση. Σε δύο ώρες και έξι λεπτά, ο αρχηγός του κράτους κάλυψε, ίσως, όλους τους τομείς της ζωής στη σύγχρονη Ρωσία, δίνοντας προσοχή σε συγκεκριμένα στοιχεία και χωρίς να ξεχνάμε αυτούς στους οποίους οφείλουμε τα επιτεύγματά μας. 

Το κύριο πράγμα που είπε είναι στο υλικό του RIA Novosti. Μέγιστη κάλυψη Η κυκλοφορία στην περιοχή του Gostiny Dvor είχε αποκλειστεί στις πέντε το πρωί.

Η ίδια η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι και οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν δύο ώρες νωρίτερα. Μεταξύ αυτών, φυσικά, είναι βουλευτές και γερουσιαστές της Κρατικής Δούμας, εκπρόσωποι βασικών τμημάτων, κληρικοί, καλλιτέχνες. όπως και πέρυσι - συμμετέχοντες σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SVO).

.
Президент РФ Владимир Путин выступает с ежегодным посланием к Федеральному собранию - РИА Новости, 1920, 29.02.2024
Владимир Путин выступает с ежегодным посланием Федеральному собранию
Также, по словам пресс-секретаря Кремля Дмитрия Пескова, допустили некоторых иностранных журналистов. Заранее прибывшим в буфете предложили обширный ассортимент. Среди легких закусок — фрукты, пирожки, канапе с креветками и крабами, десерты.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...