Ο Ντανίλοφ καλεί τους συμμάχους να μην δείξουν φόβο για τη Ρωσική Ομοσπονδία, διαφορετικά «ο πόλεμος θα χαθεί»

 Ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας Oleksiy Danilov καλεί τους συμμάχους της Ουκρανίας να «μην δείχνουν φόβο» για τη Ρωσία, προβλέποντας ότι εάν δεν εξοικονομήσουν χρήματα, τότε «ο πόλεμος θα χαθεί». Dzherelo: Ο Danilov σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό πρακτορείο Lusa, γράψτε το RTP Άμεση γλώσσα: «Δεν έχετε καμία σχέση με το να φοβάστε, αλλά πολλοί άνθρωποι πρέπει να φοβούνται τον πόλεμο και να φοβούνται τη Ρωσία».

"Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή είναι ακόμη πιο περίπλοκη. Ποτέ δεν ήταν εύκολη από τις 24 του 2022 και ακόμα κι αν νομίζετε ότι είναι εύκολο στην πρώτη γραμμή, άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τον πόλεμο." Λεπτομέρειες: Ο Ντανίλοφ σημείωσε ότι «η Ρωσία αποσύρει τη βοήθεια από τη Νότια Κορέα και το Ιράν και αυτό έχει οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στην κατάσταση».

Ο Γραμματέας του RNBO προειδοποίησε ότι σε ένα τέτοιο σενάριο, εάν το ρυθμιστικό φως δεν αυξήσει την προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων και πυρομαχικών στην Ουκρανία, «η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη».

Όταν ρωτήθηκε για τις γυμνές ανάγκες του ουκρανικού στρατού, ο Danilov Vidpov: «Χρειαζόμαστε zbroya, zbroya, zbroya».

Ο Βιν σημείωσε ότι «όποια και αν είναι η κατάσταση, προφανώς ρέει στην κατάσταση» στο πεδίο της μάχης. "Πώς μας ρωτάτε: τι φοβόμαστε; Δεν φοβόμαστε, θα καταλάβουμε τη χώρα μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, καμία άλλη επιλογή. Και ήδη υποψιαζόμαστε ότι οι εταίροι μας θα συνειδητοποιήσουν ότι απειλούνται η ανεξαρτησία μας , καθώς και η εικόνα, η εξουσία και η ενότητα κάθε Ηλιοβασιλέματος», είπε ο V. Την ίδια στιγμή, ο Danilov «είναι πιο σίγουρος ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ θα καταψηφιστεί στο εγγύς μέλλον». 

"Αυτό που έχουν κερδίσει τα κράτη είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Και μετά τις νίκες μας, θα είμαστε ευγνώμονες σε όλους, σε όλους όσους μας βοηθούν να επιτύχουμε τα επιτεύγματά μας", δήλωσε ο Γραμματέας του RNBO. Γνώριζε επίσης για την παράδοση των αμερικανικών F-16, τονίζοντας ότι πρόκειται για «πολύ ευαίσθητο φαγητό» για τις ουκρανικές δυνάμεις στις στρατιωτικές επιχειρήσεις. "Θέλουμε πραγματικά να πολεμήσουμε για τον εχθρό, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει υπεροχή στους ουρανούς έναντι της Ουκρανίας λόγω του μεγάλου αριθμού πιλότων. Μέχρι να έχουμε τόσο μεγάλο αριθμό, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε τον αγώνα", είπε. . 

Ο Ντανίλοφ σχολίασε επίσης την πνευματική κατάσταση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και του πληθυσμού, σημειώνοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό να πολεμήσουμε τον επιτιθέμενο με δύο δυνάμεις», αλλά η Ουκρανία «δεν έχει δικαίωμα να νικήσει». "Αν πω ότι όλοι έχουν κίνητρα, δεν θα είναι αλήθεια. Ο καθένας έχει τη δική του κατάσταση, τη δική του ηθική κατάσταση και τα δικά του κίνητρα. Εάν το πουν σε απλά αγγλικά, τότε στο μέλλον όλοι θα έχουν μια θετική, λογική κατάσταση », είπε, στην εικόνα Ikorista: «Μετά τη σκοτεινή νύχτα του δέρματος, έρχεται το πρωί, και εμφανίζεται το νυσταγμένο φως. Και είμαι βέβαιος ότι στο εγγύς μέλλον θα είμαστε σύντομα έξω από τον ήλιο».

Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...