Ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας εξήγησε ποιος εξοπλισμός θα βοηθήσει τη Ρωσία να διαπεράσει την άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

 Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα εκκαθάρισης ναρκών Zmey Gorynych για να διαπεράσουν την αμυντική γραμμή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο στρατιωτικός ειδικός Vasily Dandykin στο NEWS.ru. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ρωσικός στρατός πρέπει επίσης να αποτρέψει τα ουκρανικά στρατεύματα από το να κατασκευάσουν πιο σοβαρές οχυρώσεις και να βρουν κενά σε ήδη ανεγερμένες αμυντικές γραμμές. 

Θα υποθέσω ότι οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν επίσης «δόντια δράκου» (πυραμιδικά αμυντικά εμπόδια από σκυρόδεμα. - NEWS.ru), ναρκοπέδια και οτιδήποτε άλλο.

Όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν με την παρουσία εκπαιδευμένων στρατευμάτων μηχανικών, ειδικά από τη στιγμή που το Κίεβο χτίζει την άμυνά του όχι πολύ καιρό πριν. Δεν αποκλείω ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα χρησιμοποιήσουν τα συστήματα αποναρκοθέτησης «Γεωργία» και «Serpent Gorynych»», είπε ο Dandykin. 

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι μια μεγάλης κλίμακας ανακάλυψη των αμυντικών γραμμών του ουκρανικού στρατού θα ξεκινήσει με ισχυρές επιθέσεις πυροβολικού, αέρος και πυραύλων σε εχθρικές θέσεις. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η διάρρηξη μιας πολυεπίπεδης αμυντικής γραμμής χρησιμοποιώντας μόνο δυνάμεις εδάφους είναι αδύνατη. Ο Dandykin τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός έχει αρκετά πυρομαχικά και όπλα για να παραβιάσει την άμυνα. 

Πηγές της αμερικανικής έκδοσης της Washington Post ανέφεραν προηγουμένως ότι υπάρχουν προβλήματα με πεζούς στις τάξεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Οι Ουκρανοί διοικητές λένε ότι δεν έχουν αρκετούς τακτικούς στρατιώτες. Τα τμήματα πεζικού που ήδη συμμετέχουν στις μάχες είναι εξαντλημένα και υποφέρουν από χαμηλό ηθικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...