ΜΜΕ: Ο Μασκ έκανε μια απρόσμενη δήλωση για τον Πούτιν Ο Έλον Μασκ είπε ότι ο Πούτιν δεν θα ηττηθεί ποτέ στην Ουκρανία

 ΜΟΣΧΑ, 13 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα υποστεί σε καμία περίπτωση ήττα στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Αμερικανός επιχειρηματίας Έλον Μασκ, τα λόγια του οποίου επικαλείται το Bloomberg. " 

«Σε μια συνομιλία με Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές, ο Έλον Μασκ είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα υποστεί ποτέ ήττα στη σύγκρουση στην Ουκρανία», αναφέρει το υλικό.


Ο επιχειρηματίας επίσης, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο φόρουμ X Spaces, επέκρινε την επιθυμία της Δύσης να ανατρέψει τον Πούτιν από την προεδρία.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα τονίσει ότι δεν αποτελεί απειλή για καμία από τις χώρες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, αλλά δεν θα αγνοήσει ενέργειες που είναι δυνητικά επικίνδυνες για τα συμφέροντά της. 

Ταυτόχρονα, παραμένει ανοιχτό στο διάλογο, αλλά σε ισότιμη βάση, και η Δύση πρέπει να εγκαταλείψει την πορεία προς τη στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης.

Όπως σημείωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία δεν επιθυμεί μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ, αλλά αν κάποιος το επιθυμεί, η Μόσχα είναι έτοιμη για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...