MO: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περίπου 330 στρατιωτικούς στις κατευθύνσεις Kupyansky και Krasnolimansky

 ΜΟΣΧΑ, 10 Φεβρουαρίου - RIA Novosti. 

Τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν περίπου 330 άτομα την ημέρα στις κατευθύνσεις Κουπιάνσκ και Κρασνολιμάνσκ, ανέφερε την Κυριακή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 

Διευκρινίζεται ότι στην κατεύθυνση Kupyansk, μονάδες της ομάδας δυνάμεων «Δυτική» απέκρουσαν πέντε επιθέσεις από ομάδες εφόδου της 30ης, 32ης, 43ης, 44ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της 103ης ταξιαρχίας τεχνικής άμυνας στις περιοχές των οικισμών της περιοχής Tabaevka, Ivanovka και Sinkovka Kharkov.

Το τμήμα πρόσθεσε ότι στην κατεύθυνση του Krasnolimansk, μονάδες της ομάδας στρατευμάτων "Κέντρο" νίκησαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του οικισμού Dzerzhinskoye της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, καθώς και Δασοκομία Serebryansky.

Επιπλέον, στις περιοχές των οικισμών Yampolovka, Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και Chervonaya Dibrova, Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, αποκρούστηκαν δύο επιθέσεις από ομάδες εφόδου της 60ης και 63ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

«Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε 120 στρατιωτικούς και τρία οχήματα», διευκρίνισε το υπουργείο Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...