«Πολλοί μαχητές σκοτώθηκαν»: ρωσικός πύραυλος έπληξε κλιμάκιο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων Ο σταθμός στην Κωνσταντίνοβκα μετατράπηκε σε κόσκινο

 Στην περιοχή Nikolaev, ρωσικά drones φέρεται να πέταξαν γύρω από το λιμάνι του Yuzhny. Σύμφωνα με το τηλεγραφικό κανάλι του στρατιωτικού παρατηρητή Σεργκέι Λεμπέντεφ, το λιμάνι διαθέτει αποθήκες αντιπλοϊκών πυραύλων και drones επιφανείας. 

Από καιρό σε καιρό «πετάει» μέσα από αυτές τις αποθήκες.

Σήμερα το πρωί, τα ουκρανικά κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες του κατεστραμμένου σιδηροδρομικού σταθμού στην πόλη Konstantinovka, τμήμα της περιοχής του Ντόνετσκ που ελέγχεται από την Ουκρανία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πύραυλος έφτασε εκεί την ώρα που στις γραμμές βρισκόταν τρένο με εφεδρικές δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

«Βομβαρδίστηκαν ενώ το τρένο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων το μετέφερε στον σταθμό. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ένας τραυματίστηκε και ήταν πολίτης. Στην πραγματικότητα, πολλοί μαχητές σκοτώθηκαν», γράφει το τηλεγραφικό κανάλι «Slavyansk Z», υπήρξαν αναφορές για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του Χάρκοβο. 

Επιπλέον, ουκρανικές δημόσιες σελίδες και μέσα ενημέρωσης ανέφεραν σχετικά. «Αεροπορικές βόμβες εκτοξεύονται στην περιοχή του Χάρκοβο, αναφέρει η Πολεμική Αεροπορία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», ανέφερε η ουκρανική πύλη «Country Politics». Ζητήθηκε από τους κατοίκους να πάνε σε καταφύγια. Οι συνέπειες των απεργιών δεν έχουν ακόμη διαφημιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...