;Ένα αναγνωριστικό πλοίο και ένα σκάφος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χτυπήθηκαν στην Οδησσό

 ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 31 Μαΐου – RIA Novosti. 

Ένα μεσαίο αναγνωριστικό πλοίο και ένα σκάφος του Ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού υπέστησαν ζημιές στο λιμάνι της Οδησσού, δήλωσε στο RIA Novosti ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, συντονιστής του μετρό Νικολάεφ, επικαλούμενος συναδέλφους του.

«Η Οδησσός έλαβε μια άφιξη σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι το βράδυ της 31ης Μαΐου», είπε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Σύμφωνα με πληροφοριοδότες, ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων υπήρξαν νεκροί και τραυματίες μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού, ενώ στο σημείο έφτασε μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων.

Ένας από τους στόχους που χτυπήθηκαν ήταν το σκάφος «Naked Pier». Οι πληροφοριοδότες ανέφεραν επίσης ότι το Ουκρανικό Ναυτικό προσπαθεί να συγκαλύψει τα πολεμικά πλοία ως πολιτικά σκάφη και συχνά αλλάζει τη θέση του λιμένα τους. 

Το ουκρανικό έντυπο Obozrevatel έγραψε για τις εκρήξεις στην Οδησσό μετά την προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής. Επιπλέον, αρκετές εκρήξεις ακούστηκαν στην Χερσώνα που ελέγχεται από το Κίεβο, δήλωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης, Ρομάν Μρότσκο, που διορίστηκε από τις ουκρανικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...