Έσβησε φωτιά σε αποθήκη πετρελαίου στο Κουμπάν

 Η φωτιά στην αποθήκη πετρελαίου στην περιοχή Temryuk της επικράτειας του Κρασνοντάρ έσβησε πλήρως μετά την επίθεση με UAV, ανέφερε ο επικεφαλής της περιοχής Fedor Babenkov στο κανάλι του στο Telegram. Διευκρίνισε ότι οι υποδομές υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα αεροπορικής επιδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU). Ως αποτέλεσμα, τρεις σιδηροδρομικές δεξαμενές με μαζούτ πήραν φωτιά. Αυτή τη στιγμή η φωτιά έχει σβήσει πλήρως», είπε. Ο Μπαμπένκοφ πρόσθεσε ότι δύο υπάλληλοι της αποθήκης πετρελαίου τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα του συμβάντος. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες τραυματίστηκαν ελαφρά και δεν κινδύνευσε η υγεία τους. Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της περιοχής, Veniamin Kondratyev, ανέφερε ότι σε αρκετούς δήμους της επικράτειας του Κρασνοντάρ, οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέστειλαν drones των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Πρόσθεσε ότι η υποδομή μιας αποθήκης πετρελαίου στην περιοχή Temryuk υπέστη ζημιές από αεροπορική επιδρομή. 

Πριν από αυτό, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε μια επίθεση από ουκρανικά στρατεύματα στην επικράτεια του Κρασνοντάρ, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποίησαν drones τύπου αεροσκάφους. Συστήματα αεράμυνας σε υπηρεσία κατέρριψαν πέντε drones στον ουρανό πάνω από την περιοχή. 

Η τουριστική ροή στην επικράτεια του Κρασνοντάρ παραμένει σε αρκετά υψηλό επίπεδο, παρά την αυξανόμενη συχνότητα βομβαρδισμών από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα το Κρεμλίνο δεν βλέπει κινδύνους μείωσης της ροής τουριστών στο Κουμπάν κατά την περίοδο των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...