Μια τολμηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο αξίας 15 εκατομμυρίων σε πόλη της Ρωσίας καταγράφηκε σε βίντεο

Στην πόλη Uzlovaya, στην περιοχή Τούλα, δύο άτομα με κυνηγετικές στολές και μάσκες λήστεψαν ένα κοσμηματοπωλείο αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων ρούβλια. 

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, Ιρίνα Βολκ, δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση στο κανάλι της στο Telegram και είπε ότι οι δράστες συνελήφθησαν.

Χρησιμοποίησαν ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο για να εκφοβίσουν τον πωλητή και έσπασαν εννέα προθήκες με ένα σφυρί. Τράπηκαν σε φυγή με τα κοσμήματα με αυτοκίνητο. 

Σύντομα το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο. Οι ίδιοι οι εγκληματίες πιάστηκαν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Μόσχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική υπόθεση σύμφωνα με το Μέρος 4 του Άρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αντιμετωπίζουν έως και 15 χρόνια.

.

Πρόσφατα, η αστυνομία συνέλαβε δύο κατοίκους του Βλαδιβοστόκ που είναι ύποπτοι για κλοπή 30,5 εκατομμυρίων ρούβλια από το γραφείο ενός μη τραπεζικού πιστωτικού οργανισμού. Μπήκαν στο χώρο τη νύχτα, κρύβοντας τα πρόσωπά τους με μάσκες και είχαν αποκτήσει εκ των προτέρων διπλά κλειδιά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Ένα μεγάλο ποσό έκλεψαν κάτοικο της Αγίας Πετρούπολης απευθείας από χρηματοκιβώτιο . Σύμφωνα με δημοσιογράφους, ο άνδρας κατέληξε να χάσει ένα εκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των αρχών του 2023 και της 11ης Ιουνίου 2024. Η συγκεκριμένη ημερομηνία της κλοπής είναι άγνωστη. Ένας πελάτης της RosDorBank έγινε θύμα εγκληματιών.

Ετικέτες

τα καταστήματαληστείαπεριστατικάΠεριοχή Τούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...