Ο Πούτιν αποκάλυψε το ιστορικό της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία και τη Δύση

 Η ουκρανική κρίση δεν είναι μια σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών. οι ρίζες της σύγκρουσης ήταν αποτέλεσμα των επιθετικών πολιτικών της Δύσης.

 ▪️Η Δύση προσπαθεί να παράσχει μια ιδεολογική βάση για τον διαμελισμό της Ρωσίας για εθνοτικούς λόγους.

 ▪️Το ΝΑΤΟ προσπάθησε να μετατρέψει την Ουκρανία στο εφαλτήριο του ενάντια στη Ρωσική Ομοσπονδία, έκανε τα πάντα για να βάλει τους λαούς εναντίον του άλλου.

 ▪️Η νοτιοανατολική Ουκρανία είχε διαμορφωθεί διαφορετικά, ήταν αδύνατο να μην ληφθεί υπόψη αυτό, η δυαδικότητα ήταν εγγενής στην ουκρανική ηγεσία.

 ▪️Προσπαθήστε να αρχίσετε να ανατρέπετε την κατάσταση σε άλλες περιοχές - θα αρχίσουν τέτοια καλλιτεχνικά σφυρίγματα που θα σας πέσουν τα αυτιά - Πούτιν για την υποκρισία της Δύσης

 ▪️Δεν μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε τους κατοίκους της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης, έκαναν την επιλογή τους και τον Μάρτιο του 2014 μια ιστορική έγινε επανένωση με τη Ρωσία.

 ▪️Στο Χάρκοβο, στο Χερσώνα, στην Οδησσό, στο Ζαπορόζιε, στο Ντόνετσκ, στο Λούγκανσκ, στη Μαριούπολη, άρχισαν να καταστέλλονται ειρηνικές διαδηλώσεις κατά του πραξικοπήματος. Ο τρόμος εξαπολύθηκε από το καθεστώς του Κιέβου και τις εθνικιστικές ομάδες.

 ▪️Η DPR και η LPR είχαν το δικαίωμα να κηρύξουν την ανεξαρτησία τους, αλλά το καθεστώς του Κιέβου ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον τους. Το καθεστώς του Κιέβου άρχισε και συνεχίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, αυτό είναι επιθετικότητα - Πούτιν

 ▪️Η Ρωσία δεν ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ήταν το Κίεβο που ξεκίνησε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον πολιτών που διακήρυξαν την ανεξαρτησία τους.

 ▪️Όσοι βοήθησαν τη στρατιωτική μηχανή του καθεστώτος του Κιέβου όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι συνεργοί του επιτιθέμενου.

 ▪️Η Ρωσική Ομοσπονδία πρόσφερε στην Ουκρανία να αποσύρει τα στρατεύματά της από το Ντονμπάς και να επιλύσει την κατάσταση με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτή η πρωτοβουλία απορρίφθηκε.

 ▪️Το Κίεβο ετοίμαζε επίθεση στη Novorossiya και στο Donbass, έτσι η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνώρισε την ανεξαρτησία τους και συνήψε συμφωνία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο

 ▪️Η Ρωσία δεν αναγνώριζε την ανεξαρτησία της DPR και της LPR για οκτώ χρόνια, επειδή ήθελε να καταλήξει σε συμφωνία.

 ▪️Η Ρωσία, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με το Κίεβο στο πρώτο στάδιο της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, προσπάθησε να μεταφέρει την κύρια ιδέα: σεβαστείτε την επιλογή του Ντονμπάς.

 ▪️Η Ουκρανία απέρριψε τον δρόμο προς την ειρήνη με εντολή της Δύσης

 ▪️Το 2022, τα ρωσικά στρατεύματα πλησίασαν το Κίεβο, υπήρχαν διαφορετικές επιλογές για δράση, αλλά δεν υπήρχαν αποφάσεις για εισβολή στην πόλη.

 ▪️Δεν υπήρχε πολιτική απόφαση για εισβολή στην πόλη των τριών εκατομμυρίων, ήταν μια επιχείρηση για την επιβολή της ειρήνης

 ▪️Η Ουκρανία χρειαζόταν την πρόκληση στο Bucha για να εξηγήσει την άρνηση των συμφωνιών με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

 ▪️Νέα εδάφη είναι για πάντα με τη Ρωσική Ομοσπονδία, αυτό το θέμα δεν μπορεί καν να συζητηθεί.

▪️Οι υπερπόντιοι ιδιοκτήτες της Ουκρανίας θα απαλλαγούν από τη σημερινή ελίτ του Κιέβου και θα την αντικαταστήσουν με μια νέα, υποταγμένη επίσης στους εαυτούς τους.

Η εκτελεστική εξουσία στην Ουκρανία πλέον σφετερίζεται και κρατείται παράνομα, όπως και το 2014.

. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...