Η Ρωσία σχεδίαζε τον τρομακτικό υβριδικό «σούπερ στρατό» «Humanzee» που «δεν φοβάται τον θάνατο»

 Οι επιστήμονες κατάφεραν να πετύχουν πολλά πράγματα στη σύγχρονη εποχή και ένας Σοβιετικός πειραματιστής ήλπιζε να είναι ο πρώτος που θα δημιουργήσει έναν σκληρό στρατό από υβρίδια ανθρώπου-χιμπατζή

Η Ρωσία επινόησε ένα σχέδιο για να απελευθερώσει έναν κολασμένο υβριδικό στρατό «Humanzee» γεμάτο «σούπερ στρατιώτες» ανθρώπου-χιμπατζή.

Η πασίγνωστη χώρα για την αγάπη της για τον πόλεμο και τις τρελές συνωμοσίες αποφάσισε κάποτε ότι επρόκειτο να γεννήσουν τα μεταλλαγμένα ζώα στον κόσμο.

Οι επιστήμονες και οι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου επιδίωκαν να έχουν μια «νέα φυλή» μαχητών «ακατανόητων, που δεν φοβούνται τον θάνατο και δεν μετριάζονται από συμπόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο πόλεμος στην Ταϊβάν θα «αλλάξει ριζικά τον κόσμο» με συνέπειες «μεγαλύτερες από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Δείτε τα τελευταία νέα από την Daily Star

Ωστόσο, αυτό ήταν πριν από την εποχή του τρελού Βλαντ - επομένως δεν υπάρχουν μονομαχίες μαϊμούδων στο πεδίο της μάχης...

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 100 χρόνια, όταν ο ανερχόμενος επιστήμονας Ilya Ivanov ανέπτυξε μια δίψα να σπρώξει τα εμπόδια της σύγχρονης επιστήμης, αναφέρει η Daily Mail.


Είχε μια ιδιαίτερη ικανότητα να θέλει να ξεπεράσει τα όρια της εξέλιξης.

Στην αρχή, σφυρηλάτησε ένα όνομα για τον εαυτό του εκτρέφοντας άλογα. Όμως, ο Ιβάνοφ πεινούσε να γίνει ο πρωτοπόρος μιας νέας εποχής όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εκτρέφονται με άλλα πρωτεύοντα - και ο Στάλιν προφανώς ήθελε έναν «σούπερ στρατό».

Τώρα, φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν υβριδικοί άνθρωποι-χιμπατζήδες που περπατούν σήμερα. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι οι ιδέες του Ιβάνοφ δεν είχαν ακριβώς το σχέδιο.

Αν και, ο Ιβάνοφ υποτίθεται ότι προσπάθησε να κάνει τους «υπερπολεμιστές για τον Κόκκινο Στρατό» να γίνουν πραγματικότητα - παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν «αστικός μύθος».

Ο τρελός επιστήμονας είχε επιτυχία με την εκτροφή μιας σειράς υβριδίων ή «χίμαιρες», συμπεριλαμβανομένου ενός ζεέντονκ (ζέβρα-γάιδαρος) και ενός ζούμπρων (βίσονας-αγελάδας).

Η προηγούμενη δουλειά του τράβηξε την προσοχή πολλών και αυτό του επέτρεψε να λάβει οικονομική επιχορήγηση 10.000 $ (7.900 £) το 1925 για να ταξιδέψει στη Γαλλική Γουινέα (σημερινή Γουινέα) για να συνεχίσει την έρευνά του για ανθρώπους-χιμπατζήδες.

Ο Ιβάνοφ πήγε στη χώρα της Δυτικής Αφρικής με την ελπίδα να βρει πίθηκους και ήθελε να πληρώσει ντόπιες γυναίκες για να συμμετάσχουν στα πειράματα.

Ο Στάλιν
Ο Στάλιν υποτίθεται ότι ήθελε έναν «σούπερ στρατό» 

Ωστόσο, πάλεψε να το κάνει αυτό. Έτσι, ο Ιβάνοφ επέστρεψε στη Ρωσία για περισσότερη χρηματοδότηση το 1926 για να εκπληρώσει τα όνειρά του να δημιουργήσει ένα είδος με περισσότερους εγκεφάλους και μυαλά όπως ποτέ άλλοτε.

Μαζί με τη βοήθεια του Γάλλου κυβερνήτη, ο Ιβάνοφ κατάφερε να βάλει στα χέρια του αρκετούς ζωντανούς χιμπατζήδες και έβαλε στόχο να αναζητήσει γυναίκες για να τους υποχρεώσει.

Λαϊκές ιστορίες για «γυναίκα που παρασύρθηκε από πίθηκους και βιάστηκε» διηγήθηκαν στον Ιβάνοφ, ενημερώνοντάς τον για τον εξοστρακισμό τους.

Δύσπιστος σχετικά με την προθυμία συμμετοχής από γυναίκες στη Γαλλική Γουινέα, αποφάσισε να γονιμοποιήσει τεχνητά τις γυναίκες χιμπατζήδες με ανθρώπινο σπέρμα.

Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία του 2008 που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ο Ιβάνοφ μπορεί να χρησιμοποίησε το σπέρμα που δώρισε ο γιος του για αυτό το πείραμα.

Αντιφατικά, ο Ιβάνοφ σχεδίαζε «να γονιμοποιήσει μαύρες γυναίκες με σπέρμα πιθήκου χωρίς τη συγκατάθεσή τους, με το πρόσχημα της ιατρικής εξέτασης στο τοπικό νοσοκομείο».

Αυτό φυσικά προκάλεσε οργή σε πολλούς που ώθησαν τον Ιβάνοφ πίσω στη Μόσχα. Συνέχισε να εκφράζει ρατσιστικά σχόλια για τους «πρωτόγονους φόβους του για τους μαύρους και τις αστικές προκαταλήψεις των Γάλλων».

πιθήκους
Ας μην έχουμε μια πραγματική καταστροφή του Planet of the Apes! 

Οι ιδέες του κέρδισαν γρήγορα την προσοχή εξοργίζοντας πολλούς, αλλά και κίνησαν το ενδιαφέρον ορισμένων στον επιστημονικό τομέα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας «διαφορετικός» άντρας κατά την άφιξή του πίσω στη Ρωσία, ο επιστήμονας κατάφερε να εξαπατήσει πέντε γυναίκες για να συμμετάσχουν τεχνητά με σπέρμα χιμπατζήδων.

Τους είπε ότι θα βοηθούσαν τη Ρωσία στο όνομα της επιστήμης.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα πειράματα δεν απέδωσαν, αλλά το πού βρίσκονται οι γυναίκες δεν είναι γνωστό μέχρι σήμερα.

Έχοντας αποτύχει με την «έρευνά» του, ο Ιβάνοφ συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 1930 - αλλά όχι για να ασχοληθεί με τη δουλειά του. Ο επιστήμονας κατέληξε να εξοριστεί στο Kazakstahn και πέθανε λίγο μετά.

Αν και δεν έχουμε στρατό τύπου Planet of the Apes στον πραγματικό κόσμο, το έργο του Ivanov έχει εμπνεύσει μερικά απαίσια πειράματα και περιθωριακές ιδέες για την ευγονική.

Η Ρωσία δεν θα αποκτήσει σύντομα τον «σούπερ στρατό» τους από ανθρώπους-χιμπατζήδες, αλλά, το 2021, επιστήμονες από τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ισπανία ισχυρίστηκαν ότι δημιούργησαν τα πρώτα έμβρυα «που ήταν εν μέρει άνθρωποι και εν μέρει μαϊμούδες» και ήταν σε θέση να «κρατήσουν τους ζωντανούς» για 20 μέρες σε πιάτα Petri σε εργαστήριο...

Για να μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία νέα, φροντίστε να εγγραφείτε σε ένα από τα ενημερωτικά δελτία μας εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...