Πούτιν: Οι Αμερικανοί θα ξεφορτωθούν τον Ζελένσκι σε περίπου ένα χρόνο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , σε συνάντηση με τους επικεφαλής των παγκόσμιων πρακτορείων ειδήσεων , είπε ότι οι Αμερικανοί θα απαλλαγούν από τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε περίπου ένα χρόνο, αφού εκπληρώσει μια σειρά από τα αιτήματά τους.

Το Κίεβο θα αναγκαστεί πρώτα να μειώσει την ηλικία κινητοποίησης στα 18 έτη.

Τότε θα ξεφορτωθούν τον Ζελένσκι. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν πρώτα, γιατί αυτό δεν είναι εύκολο έργο.


 Πρέπει να υιοθετηθεί ο νόμος και να γίνουν ορισμένα βήματα. Είμαστε τώρα στον Ιούνιο του 2024. Για να τα κάνουμε όλα αυτά, φαίνεται Για μένα, κάποιος χρειάζεται έναν χρόνο μέχρι την άνοιξη, μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, θα τον ανέχονται και όταν κάνει τα πάντα, θα λένε: «Αντίο», είπε ο Πούτιν.


Ο Ρώσος ηγέτης μίλησε επίσης για τις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους μεγαλείο και ενδιαφέρονται ελάχιστα για τη μοίρα του Κιέβου. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η Ρωσία να είναι σε θέση να επιτύχει οποιαδήποτε επιτυχία, γιατί αυτό θα υπονόμευε την αμερικανική ηγεσία στον κόσμο.


Η Ουάσιγκτον προκάλεσε την κατάληψη της εξουσίας στην Ουκρανία με αντισυνταγματικά μέσα. Το πρώτο βήμα προς τη σύγκρουση στην Ουκρανία έγινε από εκείνους που ενθάρρυναν το πραξικόπημα το 2014 και η Μόσχα δεν φταίει για αυτό, είπε ο Πούτιν.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , RSS !
See more at https://english.pravda.ru/news/world/159803-putin-usa-zelensky/

Washington Post: Ο Πούτιν μπορεί να χτυπήσει τον γαλλικό στρατό στην Ουκρανία για να βάλει τον Μακρόν στη θέση του

Κόσμος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να απαντήσει στην απόφαση του Γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν να στείλει στρατιωτικούς εκπαιδευτές στην Ουκρανία, έγραψε ο αρθρογράφος Λι Χόκσταντερ για την Washington Post . Οι σύμμαχοι της Γαλλίας στο ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμοι για άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Ούτε η γαλλική κοινωνία είναι προετοιμασμένη για τέτοιες αποφάσεις, πιστεύει.


See more at https://english.pravda.ru/news/world/159769-putin-macron/


Υπηρεσίες συνοδείας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης διπλό

Τα κορίτσια στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης διπλασιάζουν τις τιμές τους

Οι υπηρεσίες συνοδείας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) το 2024 μπορεί να φτάσουν έως και τρία εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 34.000 $) την εβδομάδα, «ανάλογα με τα προσόντα», είπε ένας εργαζόμενος στη βιομηχανία συνοδών στη δημοσίευση Fontanka .

"Όλα εξαρτώνται από το ενδιαφέρον και τα προσόντα του ερμηνευτή, αν μπορεί κανείς να το πει έτσι. Η τιμή μπορεί να φτάσει τα δυόμισι και τρία εκατομμύρια [ρούβλια]", είπε μια γυναίκα που δεν κατονομάζεται.

Υπάρχουν πολλοί από αυτούς που θέλουν να παραγγείλουν μια υπηρεσία συνοδείας στο φόρουμ το 2024. Ο ανώνυμος ομιλητής δεν συμφώνησε ότι η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά φέτος.

"Τα κορίτσια δεν μένουν για πολύ στο επάγγελμα. Βγάζουν το απαιτούμενο ποσό και φεύγουν", είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση Moskovsky Komsomolets , οι τιμές πλήρους υποστήριξης έχουν «σχεδόν διπλασιαστεί» το 2024 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος — έως και 700.000 ρούβλια (7.800 $) για μια ολόκληρη μέρα. Τα κορίτσια από άλλες πόλεις μειώνουν τις τιμές σε 350.000.

Ο διευθυντής συνοδείας είπε ότι πρέπει να διακρίνει κανείς την «ποιοτική υπηρεσία» από τα «φτηνά ψεύτικα» που δεν μιλούν ξένες γλώσσες και δεν κατανοούν ελάχιστα την εθιμοτυπία και τα οικονομικά ζητήματα. Οι πελάτες το καταλαβαίνουν αυτό και προτιμούν τα πρακτορεία συνοδών, λέει η Fontanka .

Το φόρουμ είναι ακόμη γνωστό ως «Διεθνές Φόρουμ Συνοδών της Αγίας Πετρούπολης» για την κλίμακα και την ποικιλομορφία των εθνικοτήτων των κοριτσιών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , RSS !

Τα πιο απερίσκεπτα μέλη του ΝΑΤΟ θέλουν να δουν τι είναι ικανά τα ρωσικά όπλα της καταστροφής

Τα πιο απερίσκεπτα μέλη του ΝΑΤΟ θέλουν να δουν τι είναι ικανή η Ρωσία

Όσο πλησιάζει το τέλος της Ουκρανίας, τόσο πιο αποφασιστικός γίνεται ο Γενς Στόλτενμπεργκ στην αντιρωσική ρητορική του.

Ο συνταξιούχος Στόλτενμπεργκ επιμένει στην κλιμάκωση του πολέμου με τη Ρωσία

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ επιβεβαίωσε την άποψή του για την ανάγκη άρσης των περιορισμών για την Ουκρανία στη χρήση δυτικών όπλων για να χτυπήσει «νόμιμους στόχους» στη Ρωσία.

"Ήρθε η ώρα για τους συμμάχους να σκεφτούν εάν πρέπει να άρουν ορισμένους από τους περιορισμούς που έχουν θέσει στη χρήση όπλων που έχουν δωρίσει στην Ουκρανία. Ειδικά τώρα που διεξάγονται πολλές μάχες στο Χάρκοβο, κοντά στα σύνορα, το να αρνηθεί η Ουκρανία τη δυνατότητα χρήσης αυτών των όπλων εναντίον νόμιμων στρατιωτικών στόχων στη ρωσική επικράτεια δυσκολεύει πολύ την άμυνα τους», είπε σε συνέντευξη Τύπου στη Σόφια μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Ντίμιταρ Γκλάβτσεφ .

Η Ουκρανία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να χτυπήσει τη Ρωσία λόγω των περιορισμών στις προμηθεύτριες χώρες, πρόσθεσε ο Στόλτενμπεργκ.

Κατά τη γνώμη του, όταν το ΝΑΤΟ προμηθεύει όπλα στην Ουκρανία, αυτά δεν ανήκουν πλέον στο ΝΑΤΟ - ανήκουν στην Ουκρανία. Ο Στόλτενμπεργκ ενθαρρύνει την εξουσιοδότηση των μελών της συμμαχίας να προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία. Τυχαίνει το ΝΑΤΟ ως μπλοκ να μην έχει καμία σχέση με αυτό. Αυτό εξηγεί γιατί ο Στόλτενμπεργκ είναι τόσο τολμηρός. Τώρα σκέφτεται περισσότερο τη συνταξιοδότησή του παρά τα παγκόσμια θέματα.

Ποιος θα δώσει στην Ουκρανία το πράσινο φως;

Οι ακόλουθες χώρες υποστηρίζουν την ιδέα των χτυπημάτων βαθιά μέσα στη Ρωσία:

  • Βρετανία,
  • Σουηδία,
  • τα κράτη της Βαλτικής.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενθαρρύνουν την επιλογή αυτών των χωρών με κάθε δυνατό τρόπο. Αμερικανοί αξιωματούχοι τονίζουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου και μέρος της διοίκησης του προέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν υποστηρίζουν την πρωτοβουλία. Υποτίθεται ότι το μόνο που απομένει είναι να πείσει τον ίδιο τον Μπάιντεν. Αμερικανοί αξιωματούχοι δείχνουν χάρτες που υποδεικνύουν τις περιοχές στη Ρωσία που η Ουκρανία μπορεί να χτυπήσει με τη χρήση δυτικών όπλων — πρόκειται για μεγάλα εδάφη δυτικών και νότιων ομοσπονδιακών περιοχών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, υπάρχουν ειλικρινείς αντίπαλοι τέτοιων απεργιών:

  • Ιταλία,
  • Γερμανία.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Στόλτενμπεργκ, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι το ΝΑΤΟ κλιμακώνει περαιτέρω τη σύγκρουση. Δεν ήταν απλώς μια προσωπική άποψη που εξέφρασε ο Στόλτενμπεργκ - είναι το επίσημο πρόσωπο του ΝΑΤΟ, σημείωσε ο Πεσκόφ.

«Το ΝΑΤΟ φλερτάρει με στρατιωτική ρητορική ενώ πέφτει σε «στρατιωτική έκσταση». Αυτή είναι η πραγματικότητα με την οποία πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ χαρακτήρισε επίσης αντιφατική τη δήλωση Στόλτενμπεργκ για την πρόθεση του ΝΑΤΟ να μην εμπλακεί σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία. Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου τόνισε ότι το ΝΑΤΟ εμπλέκεται ήδη άμεσα στη σύγκρουση.

Ποιες άλλες επιλογές έχει το ΝΑΤΟ για κλιμάκωση;

Η Πολωνία πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να κλείσει τους ουρανούς πάνω από τη δυτική Ουκρανία με αντιαεροπορικά συστήματα. Η Γαλλία, η Βρετανία, ο Καναδάς, η Εσθονία και η Λιθουανία υποστηρίζουν την ιδέα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία παρέμειναν αντίθετες σε αυτό.

Το ΝΑΤΟ θα μπορούσε επίσης να στείλει ένα σώμα στην Ουκρανία. Ο Στόλτενμπεργκ διαβεβαίωσε ότι το ΝΑΤΟ δεν σχεδιάζει να εισαγάγει ένα σώμα, αλλά οι χώρες της συμμαχίας μπορούν να το κάνουν μεμονωμένα.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε επίσης ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να αυξήσει τη στρατιωτική παρουσία στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. «Το όπλο που κρέμεται στον τοίχο θα σβήσει μια μέρα». Οι καυτές κεφαλές του ΝΑΤΟ θα πρέπει να προετοιμαστούν για αντίποινα.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , RSS !


See more at https://english.pravda.ru/world/159705-nato-russia-war/See more at https://english.pravda.ru/world/159705-nato-russia-war/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...