Ένα βίντεο μονομαχίας μεταξύ ενός ρωσικού drone και του Ουκρανού «Baba Yaga» δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο.

Ρωσικό drone μπήκε στη μάχη με το ουκρανικό UAV Baba Yaga στην κατεύθυνση του Χάρκοβο. Πλάνα από την αεροπορική μονομαχία δημοσίευσε το κανάλι Telegram «Older Edda».

Στο βίντεο το drone των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κάνει κύκλους μπροστά από το ρωσικό για αρκετή ώρα και στη συνέχεια το drone των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πέφτει στον εχθρό και έτσι απενεργοποιεί τη συσκευή. 

Οι συντάκτες της δημοσίευσης σημείωσαν ότι το "Baba Yaga" αποδείχθηκε άτυπο, καθώς τα κύρια εξαρτήματα και η μπαταρία του drone προστατεύονταν από χαλύβδινες πλάκες 5 mm.

.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πώς ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη Su-25 έπληξαν θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.Είναι γνωστό ότι το drone των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έλαβε το παρατσούκλι του για τον χαρακτηριστικό δυνατό ήχο του όταν πετούσε. Αυτός ο τύπος ελικόπτερου είναι ικανός να μεταφέρει έως και 60 κιλά εκρηκτικών ή αντιαρματικών νάρκων.


Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πώς ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη Su-25 έπληξαν θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Πλάνα που τραβήχτηκαν τόσο από το πιλοτήριο όσο και από drones δείχνουν μαχητές να φτάνουν γρήγορα στο στόχο τους, εκτοξεύοντας πυραύλους σε εχθρικές θέσεις. Αν κρίνουμε από το βίντεο, το επιθετικό αεροσκάφος πραγματοποίησε περίπου δέκα στοχευμένα πλήγματα στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο οποίο  πληρώματα Su-34  στη ζώνη ευθύνης της ομάδας στρατευμάτων Vostok χτυπούν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Το τμήμα διευκρίνισε ότι οι πιλότοι χρησιμοποίησαν εναέριες βόμβες υψηλής έκρηξης με καθολική μονάδα σχεδιασμού και διόρθωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...