ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: εκρήξεις χτύπησαν στον ουρανό πάνω από το Ροστόφ-ον-Ντον

 Το κανάλι Telegram SHOT ανέφερε ότι ακούστηκαν εκρήξεις στον ουρανό πάνω από το Rostov-on-Don, μετά από τις οποίες ενεργοποιήθηκε το σύστημα αεράμυνας. 

Το υπουργείο Άμυνας και οι επίσημες αρχές δεν σχολίασαν την κατάσταση.

Σύμφωνα με το SHOT, δύο δυνατοί ήχοι ακούστηκαν γύρω στις 02:00 ώρα Μόσχας το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου, επιπλέον, οι κάτοικοι είδαν μια εκτυφλωτική λάμψη πάνω από την πόλη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή θύματα. Το ίδιο βράδυ, μια έκρηξη σημειώθηκε επίσης στα περίχωρα της πόλης Shebekino στην περιοχή Belgorod. Ο κυβερνήτης της περιοχής, Vyacheslav Gladkov, είπε ότι δεν τραυματίστηκαν 10 ιδιωτικά νοικοκυριά και ένα αυτοκίνητο υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού. Νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για την έκρηξη ενός SUV Land Cruiser στον αυτοκινητόδρομο Korovinskoye στη Μόσχα. 

Διευκρινίστηκε ότι άλλα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές - ένα Infiniti και ένα BMW, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα. Υποτίθεται ότι κάτω από το ξένο αυτοκίνητο είχε εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός. Πριν από αυτό, μια φωτιά ξεκίνησε στο διυλιστήριο πετρελαίου Novoshakhtinsky μετά την άφιξη ενός ουκρανικού drone. 

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν γρήγορα στο σημείο και η φωτιά επεκτάθηκε σε έκταση 50 τετραγωνικών μέτρων. Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν περίπου 120 άτομα και 15 εξοπλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...