«Лижут одно место Ходорковскому»: Бородин об объявленной в розыск Лазаревой

 Ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Προγράμματος για την Ασφάλεια και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Vitaly Borodin, σε συνέντευξή του στο NEWS.ru, 

είπε ότι η τηλεοπτική παρουσιάστρια Tatyana Lazareva (που περιλαμβάνεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον κατάλογο των ξένων πρακτόρων) και ο πρώην σύζυγος,

τηλεοπτικός παρουσιαστής Mikhail Shats (περιλαμβάνεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη λίστα των ξένων πρακτόρων) "γλείφουν ένα μέρος Khodorkovsky" (ο επιχειρηματίας Mikhail Khodorkovsky, που περιλαμβάνεται στη λίστα των ξένων πρακτόρων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας). Ο κοινωνικός ακτιβιστής σημείωσε ότι δεν βρέθηκαν πουθενά. Έχουν πουληθεί εντελώς στη Δύση. Αυτή είναι μια οικογένεια συκοφαντών. Δεν έχουμε βρεθεί πουθενά σε αυτή τη ζωή. Τώρα έχουν ενταχθεί στο ίδρυμα του Khodorkovsky, τρέχοντας εκεί, γλείφοντας ένα μέρος για τον Khodorkovsky. Οι αστυνομικοί μας έκαναν τα πάντα σωστά. Κάνουν εξτρεμιστικές δηλώσεις», είπε ο Borodin. Σύμφωνα με τον κοινωνικό ακτιβιστή, η κίνηση ποινικής υπόθεσης κατά της Λαζάρεβα είναι δίκαιο μέτρο. Διαφορετικά, είναι σίγουρος, τέτοιοι άνθρωποι θα υπονομεύσουν τη Ρωσία. 

Ο Μποροντίν ζήτησε επίσης να απαγορευτεί η είσοδος στη Ρωσία στη Λαζάρεβα και στον Σατς. Ναι, το Σύνταγμα δεν το επιτρέπει, αλλά στο πλαίσιο μιας ανοιγμένης ποινικής υπόθεσης και του γεγονότος ότι είναι ξένοι πράκτορες, μπορούν να προστεθούν στον κατάλογο των τρομοκρατών και μετά θα τους απαγορευτεί η είσοδος. Υποστηρίζουν τον Χοντορκόφσκι, ο οποίος εργάζεται για τη CIA, για τη δυτική νοημοσύνη. 

Αυτοί οι συκοφάντες πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», είπε ο κοινωνικός ακτιβιστής. Στις 13 Ιουνίου, έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είχε θέσει τη Lazareva στη λίστα καταζητούμενων βάσει άρθρου του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, η υπόθεση σχετίζεται με απαξίωση του ρωσικού στρατού. Την ίδια στιγμή, η βάση δεδομένων του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών δεν αναφέρει σε ποιο άρθρο διεξάγεται η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...