Κοσμος Βίντεο: Oι ηγέτες των άλλων χωρών τοποθέτησαν τους εαυτούς τους «στρατηγικά» γύρω από τον Τ.Μπάιντεν έτσι ώστε να μην «χάνει» το δρόμο!

 Πρωτοφανή πράγματα συνέβησαν στην Σύνοδο των G7 καθώς όπως αποκαλύφθηκε όχι μόνο η υγεία του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν χειροτερεύει ραγδαία αλλά και ότι οι υπόλοιποι ηγέτες των δυτικών κρατών εφαρμόζουν σχέδιο «στρατηγικών τοποθετήσεων» δίπλα του ώστε να μην «χαθεί» ή να μην πάρει λάθος κατεύθυνση!

Με λίγα λόγια οι Δυτικοί ηγέτες, χρησιμοποιούν τους εαυτούς τους σαν φυσικά «εμπόδια» για να αναγκαστεί ο Αμερικανός πρόεδρος να μένει στα σωστά μονοπάτια!


Φυσικά πρόκειται περί σχεδίου για την εφαρμογή του οποίου οι ηγέτες έχουν εξασκηθεί εντατικά για να προστατέψουν την εικόνα του Τζο Μπάιντεν η οποία είναι απογοητευτική.

Απογοητευτική όμως είναι και εικόνα των Δυτικών ηγετών καθώς παρουσιάζονται ως «πιόνια» σε «σκακιέρα» και να προσπαθούν να μην εκτεθούν οι ΗΠΑ, στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Φυσικά, η εικόνα αυτή είναι ακόμα πιο ταπεινωτική για τους ηγέτες των δυτικών χωρών, καθώς παρουσιάζονται σαν «υπηρέτες» των ΗΠΑ

Είναι βέβαιο ότι μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου παρατηρώντας τα βίντεο του Αμερικανού προέδρου και τις διάφορες διεθνείς κι μη παρουσίες του θα προκύψουν κι άλλα τέτοια «αξιοπερίεργα».

Το πρόβλημα είναι ότι πλέον την άσχημη κατάσταση του την έχουν παραδεχτεί και την γνωρίζουν άπαντες. Επιμένουν όμως να τον παρουσιάζουν ως κανονικό και λειτουργικό πρόεδρο.

Γιατί άραγε; Και για ποιο λόγο προστατεύουν την εικόνα των ΗΠΑ, που οι ίδιες έχουν επιλέξει να εκτίθενται, έχοντας στην ηγεσία τους έναν άνθρωπο που είναι φανερό ότι πνευματικά δεν είναι ικανός να εκτελεί καθήκοντα από τα οποία κρίνονται οι τύχες του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...