Η SCO εξέφρασε τα συλλυπητήριά της σε σχέση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης Ζανγκ Μινγκ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο πλαίσιο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Νταγκεστάν. Ο Γενικός Γραμματέας έστειλε αντίστοιχο τηλεγράφημα στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, το οποίο δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram της Γραμματείας της SCO. Ο Ζανγκ Μινγκ είπε ότι δεν μπορεί να υπάρχει δικαιολογία για την τρομοκρατία.

Η αδιάλλακτη μάχη κατά των τριών δυνάμεων του κακού -τρομοκρατία, αυτονομισμός και εξτρεμισμός- είναι μια από τις προτεραιότητες της SCO, η οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται επίμονα για την πλήρη εξάλειψη αυτών των εγκληματικών φαινομένων , τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού  .

Νωρίτερα, το Ιράν εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν. Ο Γραμματέας Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας Νάσερ Κανάνι καταδίκασε το περιστατικό. Ο διπλωμάτης πρόσθεσε ότι η Τεχεράνη θεωρεί οποιεσδήποτε τρομοκρατικές επιθέσεις ως απειλή για την κοινωνία και τη διεθνή ασφάλεια.

Την ημέρα της τραγωδίας , ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, εξέφρασε την ετοιμότητά του να βοηθήσει το Νταγκεστάν στην αναζήτηση και τη σύλληψη των εγκληματιών που σκότωσαν τον ιερέα και επιτέθηκαν στον ναό και τη συναγωγή. Ο πολιτικός εξέφρασε επίσης τα βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Καντίροφ τόνισε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις μοιάζουν με ποταπή πρόκληση και μια προσπάθεια συμπερασμάτων μεταξύ ομολογιών.

Ετικέτες

Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίαςσυλλυπητήριατρομοκρατικές επιθέσειςSCO

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...