Το φινάλε της σεζόν του Μόσχας Student Hockey League θα πραγματοποιηθεί την Ημέρα της Ρωσίας

Την Ημέρα της Ρωσίας, 12 Ιουνίου, το φινάλε της σεζόν του Μόσχας Student Hockey League θα πραγματοποιηθεί στην CSKA Arena. 

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης δεν θα μπορούν μόνο να παρακολουθήσουν παραστάσεις συναυλιών καλλιτεχνών και χορευτικές παραστάσεις του θιάσου του πάγου, αλλά και να λάβουν μέρος σε συναρπαστικά κουίζ και να διαγωνιστούν για βραβεία. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του καναλιού RU.TV και του ραδιοφώνου DFM.


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι πιο δυνατές μαθητικές ομάδες χόκεϊ θα ανέβουν στον πάγο. Στα διαλείμματα μεταξύ των περιόδων του αγώνα χόκεϊ και των αριθμών της συναυλίας, οι καλλιτέχνες Sulima, Zapolya και Leonid Rudenko θα ερμηνεύσουν το DJ set τους. Επιπλέον, το επαγγελματικό συγκρότημα πάγου Icegirls Team θα κάνει την ερμηνεία του στον πάγο στις πίστες των καλλιτεχνών.


Μουσική και αθλητική εκδήλωση «Νεολαία. Αθλημα. Ευκαιρίες» από το έργο Moscow Youth θα ενώσει χιλιάδες νέους σε μια από τις κύριες διακοπές της χώρας. Την Ημέρα της Ρωσίας, η εταιρεία Russian Media Group, η οποία υποστηρίζει και αναπτύσσει ενεργά τα ρωσικά αθλήματα - ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, θα οργανώσει αξέχαστες διακοπές για όλους τους επισκέπτες της ΤΣΣΚΑ.


Νωρίτερα, η πύλη NEWS.ru, μαζί με τους επισκέπτες του λούνα παρκ Dream Island, γιόρτασαν την Ημέρα του Παιδιού . Την 1η Ιουνίου, στο χώρο του εργαστηρίου στο Πάρκο του Νότου Τοπίου, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος, τα παιδιά μπορούσαν να γράψουν ευχάριστα νέα και να λάβουν δώρα από τους συντάκτες.

Κανάλι τηλεγραφήματος NEWS.ru

Παρακολουθήστε τις εξελίξεις στο κανάλι μας στο Telegram

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...