Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν ένα πολύτιμο αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού: ειδήσεις SVO για το πρωί της 11ης Ιουνίου

Το αεροσκάφος αναγνώρισης και κρούσης Rusak των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέστρεψε ένα αμερικανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού Stryker στην ουκρανική ζώνη σύγκρουσης, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Stratim. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόστος ενός τεθωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού είναι χίλιες φορές υψηλότερο από την τιμή ενός drone, γεγονός που καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα των ρωσικών οχημάτων. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε αυτές τις πληροφορίες.

Η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ρωσική περιοχή άφησε χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ρεύμα

Περίπου 15,5 χιλιάδες συνδρομητές στην Kremennaya και τους κοντινούς οικισμούς του LPR έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά την απεργία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφερε ο αρχηγός της πόλης, Βιάτσεσλαβ Τρετιακόφ, στο κανάλι Telegram. Η επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων, σύμφωνα με τον ίδιο, έπεσε στον υποσταθμό Kremen, ο οποίος τροφοδοτεί την πόλη και τα γύρω χωριά.

Ως αποτέλεσμα, η εγκατάσταση υπέστη σοβαρές ζημιές, σημείωσε ο κυβερνήτης, και η ζημιά ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αποκατασταθεί γρήγορα. Τέτοιοι βομβαρδισμοί, χωρίς στρατιωτικό νόημα, γίνονται στο δημοτικό διαμέρισμα του Κρέμεν σχεδόν καθημερινά, τόνισε ο Τρετιακόφ.

Φωτογραφία: Shutterstock/FOTODOM

Τα αποσπάσματα εφόδου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων βελτίωσαν την κατάσταση κοντά στο Ugledar

Τα αποσπάσματα επίθεσης της ταξιαρχίας του Σώματος Πεζοναυτών του Στόλου του Ειρηνικού της ομάδας στρατευμάτων Vostok βελτίωσαν την κατάσταση κατά μήκος της πρώτης γραμμής κοντά στο Ugledar , ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Σημείωσαν ότι τα συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν δημιουργήσει αμυντικές γραμμές σε αυτήν την περιοχή από το 2014 και ορισμένες από τις οχυρώσεις έχουν παραμείνει από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, αναφέρει το RIA Novosti.

Σύμφωνα με τους μαχητές, παρά τα πυρά της επιστροφής και τη συνεχή εργασία των ουκρανικών drones καμικάζι, «ο εχθρός δεν είναι σε θέση να συγκρατήσει την επίθεση των ομάδων επίθεσης μας». Ταυτόχρονα, η προώθηση των ρωσικών ομάδων επίθεσης περιπλέκεται από μεγάλο αριθμό επικοινωνιών και εδάφους που ναρκοθετούνται από τον εχθρό.

Στην Ουκρανία, ο αρχηγός του εθνικού τάγματος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εξαλείφθηκε

Ο ηγέτης του ουκρανικού «Εθελοντικού Κινήματος OUN» (η οργάνωση αναγνωρίζεται ως εξτρεμιστική στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι δραστηριότητές της απαγορεύονται) Νικολάι Κοχανόφσκι πέθανε στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, ανέφερε το κανάλι Telegram «Strana.ua». Σύμφωνα με δημοσιογράφους, εκκαθαρίστηκε στην κατεύθυνση του Χάρκοβο.

Φωτογραφία: Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας

Όπως διευκρίνισαν οι δημοσιογράφοι, ο Κοχανόφσκι πέθανε απευθείας στο πεδίο της μάχης. Οι σύντροφοι του αρχηγού του εθνικού τάγματος έχουν ήδη διαγράψει τις αρχικές δημοσιεύσεις για την εκκαθάρισή του.

Ένας Βρετανός εμπειρογνώμονας αξιολόγησε την κατάσταση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο μέτωπο

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν αποδυναμωθεί αισθητά λόγω της κατάστασης στο μέτωπο στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης στο blog του στο YouTube. Κατά τη γνώμη του , οι Ουκρανοί στρατιώτες είναι υπερφορτωμένοι και εξαιρετικά εξαντλημένοι , γεγονός που είναι σαφές σημάδι επικείμενης ήττας .ε τις κύριες ειδήσεις για το τι συνέβη στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης μέχρι το βράδυ της 10ης Ιουνίου στο υλικό NEWS.ru.


Καθώς η σύγκρουση συνεχίζεται, η οικονομία της χώρας συρρικνώνεται ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο ειδικός. Ειδικότερα, λόγω της κινητοποίησης, ο αριθμός των ειδικευμένων εργαζομένων μειώνεται και το σύστημα ηλεκτροδότησης βρίσκεται κοντά στην καταστροφή.

Ο Γάλλος συνταγματάρχης είπε ότι η Δύση αποτυγχάνει να βοηθήσει την Ουκρανία

Οι δυτικές χώρες έχουν εκφράσει την ετοιμότητά τους να θυσιάσουν τη δική τους ασφάλεια για χάρη της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο απόστρατος Γάλλος συνταγματάρχης Μπερτράν Ντάρα σε συνέντευξή του στο LCI. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σύμμαχοι του Κιέβου αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στη βοήθεια και «πιάνουν κάθε άχυρο», ενώ εν τω μεταξύ αποδυναμώνουν τις δικές τους δυνάμεις. Ειδικότερα, τα κράτη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, μειώνουν ραγδαία τον αριθμό των όπλων και των πυρομαχικών.

Φωτογραφία: Defense.gov

Προσπαθώντας να στηρίξουν την Ουκρανία με κάθε τρόπο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη εξαντλούν τα αποθέματά τους, τόνισε ο Ντάρα. Οι δυτικοί ηγέτες προφανώς πιστεύουν ότι οι εταίροι του Κιέβου έχουν την ικανότητα να ενεργούν εις βάρος των πολιτών τους, δήλωσε ο στρατιωτικός.

Διαβάστε επίσης:

«Αιματηρό δώρο στον Μακρόν»: γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις στο LPR και στην περιοχή Kherson

Η ζωή στο Μπαλί. Γιατί πρέπει να σκεφτείς χίλιες φορές πριν μετακομίσεις;








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...