Η Ρωσία δεν αναμιγνύεται στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ — Μεντβέντεφ

 ΜΟΣΧΑ, 28 Ιουλίου. /TASS/. Το αποτέλεσμα της προεδρικής κούρσας στις ΗΠΑ είναι να το αντιμετωπίσουν οι Αμερικανοί, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. «Σίγουρα δεν θα ανακατευτούμε στις εσωτερικές υποθέσεις αυτής της χώρας», είπε ο αξιωματούχος. "Το ερώτημα είναι για τους ψηφοφόρους, ποιοι θα εκλεγούν. Αν και οι προκαταρκτικές πληροφορίες σχετικά με τις πνευματικές ικανότητες της πιθανής γυναίκας διαδόχου του γέρου [Τζο] Μπάιντεν αφήνουν λίγα περιθώρια για ψευδαισθήσεις", πρόσθεσε. Στις 21 Ιουλίου, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την επόμενη θητεία ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητα της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις από το Δημοκρατικό Κόμμα. 

Ο Μπάιντεν γίνεται «κουτσός» Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπορεί να κάνει ό,τι του υπαγορεύει η συνοδεία του, διότι η επιτυχία του θα αντιμετωπίσει ωστόσο τα προβλήματα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. "Ο πρόεδρος που είναι αδύναμος και δεν επηρεάζει τίποτα θα κρατήσει το αξίωμα ενώ επιλέγεται ο αντικαταστάτης - μάλλον αυτό είναι πιο βολικό. Έγινε το "κουτσό παπί" με την πλήρη έννοια αυτής της λέξης. Ωστόσο, τα χέρια του έχουν ελευθερωθεί πλήρως για αυτούς τους έξι μήνες ο χρόνος του τελειώνει, μπορεί να κάνει τα πάντα όταν του υπαγορεύεται από το περιβάλλον του - ο διάδοχός του σε κάθε περίπτωση θα υποστεί πλήγμα», είπε ο Ρώσος πολιτικός. "Δυστυχώς, έχουμε πλησιάσει ένα μισό βήμα πιο κοντά σε μια παγκόσμια καταστροφή, με αιτία την πλήρη απερισκεψία της Δύσης, την απόλυτη αδιαφορία της για τη μοίρα της ανθρωπότητας. 

Ελπίζω πολύ ο κόσμος να μην καταρρεύσει οριστικά κατά τη διάρκεια αυτών των έξι μηνών», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. Η Ρωσία να δώσει την ευκαιρία να διορθώσει τα πάντα στον μελλοντικό ηγέτη των ΗΠΑ Η Ρωσία θα δώσει μια αλλαγή για να διορθώσει τις σχέσεις και να μειώσει την παγκόσμια ένταση στον μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. 

"Κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας από τις πιο επικίνδυνες απειλές που αυξάνονται εκθετικά τώρα. Σίγουρα, θα δώσουμε μια αλλαγή στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ για να απομακρυνθεί ωστόσο από την άβυσσο, στην οποία η Δύση σπρώχνει τώρα ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο , η σημερινή κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη», σημείωσε. Κανένας σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος δεν φαίνεται στο κατεστημένο των ΗΠΑ να ασχολείται και να διεξάγει διάλογο, σημείωσε ο Μεντβέντεφ. «Είναι η βαθιά λύπη που η πολιτική των ΗΠΑ έχει γίνει γεροντική και ουσιαστικά εκφυλισμένη - όπως και όλος ο δυτικός κόσμος, παρεμπιπτόντως», κατέληξε. 

Το «Deep State» διαχειρίζεται τα πάντα στον Λευκό Οίκο Η φιγούρα του Προέδρου των ΗΠΑ δεν είναι παρά μια διακόσμηση, με το «Βαθύ Κράτος» να λειτουργεί από πίσω, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. "Κανείς από τους προέδρους των ΗΠΑ πριν από τον [Τζο] Μπάιντεν δεν χλεύαζε τόσο πολύ στα μάτια των υπηκόων της χώρας του και όλου του κόσμου. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η φιγούρα ενός επίσημου ηγέτη των ΗΠΑ είναι επί του παρόντος απλώς μια διακόσμηση, τίποτα περισσότερο από μια ασπίδα », τόνισε ο αξιωματούχος. «Το λεγόμενο «βαθύ κράτος» και όχι ο εκλεγμένος πρόεδρος διευθύνει όλες τις διαδικασίες στις ΗΠΑ τώρα», σημείωσε ο Μεντβέντεφ. «Ένας αχυράνθρωπος ή μια αιγυπτιακή μούμια μπορεί να μπει στο Οβάλ Γραφείο - τίποτα δεν θα αλλάξει στο σχέδιο των πραγμάτων», πρόσθεσε. «Η πορεία της ιστορίας θα δώσει περαιτέρω αξιολόγηση στις ενέργειες του προέδρου των ΗΠΑ, δεν θα μαντέψω τίποτα εκ των προτέρων», σημείωσε ο Μεντβέντεφ απαντώντας στο αίτημα για σχόλιο στα λόγια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ο ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. 

Η συμπεριφορά των αμερικανικών αρχών είναι απρόβλεπτη και αυτό τις καθιστά απειλή για τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων, τόνισε ο αξιωματούχος. Μπάιντεν, Χάρις δεν μπορούν να είναι υπεύθυνοι παγκόσμιοι ηγέτες Είτε ο Τζο Μπάιντεν είτε η Καμάλα Χάρις δεν μπορούν να είναι υπεύθυνοι παγκόσμιοι ηγέτες, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. 

«Κανείς ανάμεσά τους δεν μπορεί πράγματι να είναι ένας υπεύθυνος παγκόσμιος ηγέτης ακόμη και να κατέχει την κύρια θέση σε μια από τις πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου», είπε ο αντιπρόεδρος. Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν «κακή παράσταση» Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν μια «κακή παράσταση» ασύγκριτη με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι το 2014 ή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 από τη Ρωσία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας σε ερωτήσεις του TASS. 

"Δεν θέλω να πω τίποτα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι - μια κακή παράσταση. Θυμηθείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι ή το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA που διοργανώθηκε έξοχα στη χώρα μας", είπε ο Μεντβέντεφ. Μια προκλητική κοροϊδία για το έργο του Μυστικού Δείπνου του Λεονάρντο ντα Βίντσι επιδείχθηκε κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Μεμονωμένα επεισόδια της τελετής πυροδότησαν τη συζήτηση για το περιεχόμενό τους στη Ρωσία και σε άλλες χώρες. Η Ρωσία θα αποτρέψει τις ΗΠΑ από το να οργανώσουν τον κόσμο

Η Ρωσία βλέπει τον στόχο της να αποτρέψει τους απερίσκεπτους πολιτικούς στην Ουάσιγκτον από το να οργανώσουν μια παγκόσμια καταστροφή και ελπίζει ότι οι φίλες χώρες θα τη στηρίξουν σε αυτόν τον σκοπό, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. "Το καθήκον μας είναι να αποτρέψουμε την παγκόσμια καταστροφή. Να αποτρέψουμε τους μανιακούς να επιτύχουν τους παράξενους στόχους τους", είπε ο Μεντβέντεφ. 

«Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό το σκοπό», σημείωσε. «Θεωρούμε την υποστήριξη των εταίρων μας και όλων των νηφάλιων ανθρώπων που λαμβάνουν αποφάσεις στο πλαίσιο της παγκόσμιας κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των φίλων μας στον Παγκόσμιο Νότο», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. Το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει πιθανότητες Το νεοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο δεν αντιπροσωπεύει τα ουκρανικά έθνη και δεν έχει πιθανότητες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS.

«Το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου - αυτό δεν είναι ολόκληρο το ουκρανικό έθνος», είπε ο Μεντβέντεφ. «Ο κόσμος, ακόμη και πλύση εγκεφάλου και τρομοκρατημένος από την προπαγάνδα, καταλαβαίνει ότι οι νεοφασίστες δεν έχουν πιθανότητες», σημείωσε. Το ουκρανικό έθνος θα πρέπει να κάνει ανεξάρτητα μια επιλογή και να αντικαταστήσει τους απαράδεκτους πολιτικούς από λογικούς ηγέτες, σημείωσε ο Μεντβέντεφ. 

«Οι κάτοικοι της Ουκρανίας θα πρέπει να κάνουν την επιλογή τους μόνοι τους», τόνισε. «Κανείς δεν θέλει να είναι πιόνι στο παιχνίδι κάποιου άλλου και να τροφοδοτεί τη φωτιά κάποιου άλλου, και αυτό ακριβώς είναι έτοιμο για τους απλούς πολίτες της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...