Πλάνα εμφανίστηκαν από το ατύχημα της Ρωσίδας μπλόκερ «MotoTanya» στην Τουρκία

 Φωτογραφίες από το σημείο του θανάτου της Ρωσίδας μοτοσικλετίστριας Τατιάνα Οζολίνα, γνωστής από το ιστολόγιο MotoTanya, δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο. 

Το κορίτσι πέθανε σε δυστύχημα στην τουρκική επαρχία Μούγλα. Στα πλάνα μπορείτε να δείτε ότι το ποδήλατο του blogger βρίσκεται στην άκρη του δρόμου πίσω από έναν φράχτη.

Η μοτοσικλέτα της Οζολίνα υπέστη ζημιές και κάποια εξαρτήματα σκίστηκαν.

και τέσσερις μέρες πριν από το θάνατό της σε ατύχημα, η blogger-μοτοσικλετίστρια από τη Ρωσία Tatyana Ozolina, πιο γνωστή ως «MotoTanya», έγραψε στο Instagram (οι δραστηριότητες απαγορεύονται στη Ρωσική Ομοσπονδία) ότι δεν της επιτρεπόταν η είσοδος στην Ελλάδα. Από αυτή την άποψη, άλλαξε τα σχέδιά της και αποφάσισε να «κατακτήσει την Τουρκία». Οπότε προχώρησα. Να κατακτήσω την όμορφη, ζεστή και φιλόξενη Τουρκία», είπε.

.

Ранее стало известно, что девушка путешествовала по Турции и подробно освещала поездку в соцсетях. У нее почти миллион подписчиков в Instagram (деятельность в РФ запрещена) и около двух миллионов — на YouTube. Подробности аварии не раскрываются.

По данным Telegram-канала Baza, «МотоТаня» не справилась с управлением и врезалась в грузовик, она скончалась до приезда скорой. Уточняется, что последний раз Озолина сделала запись в социальных сетях, когда была в турецком городе Измир.

Ранее в центре Санкт-Петербурга произошло жесткое столкновение мотоцикла и иномарки. Судя по опубликованным кадрам, на Литейном проспекте байкер сильно разогнался, а водитель Hyundai не захотел его пропустить. В результате мотоциклист потерял управление и упал на дорогу. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.


Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι το κορίτσι ταξίδευε σε όλη την Τουρκία και κάλυψε αναλυτικά το ταξίδι στα κοινωνικά δίκτυα. Έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο Instagram (οι δραστηριότητες απαγορεύονται στη Ρωσική Ομοσπονδία) και περίπου δύο εκατομμύρια στο YouTube. Λεπτομέρειες για το δυστύχημα δεν έχουν γίνει γνωστές. Σύμφωνα με το κανάλι Baza Telegram, η MotoTanya έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό που πέθανε πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Διευκρινίζεται ότι η τελευταία φορά που η Οζολίνα έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ήταν όταν βρέθηκε στην τουρκική πόλη Σμύρνη. Νωρίτερα στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με ξένο αυτοκίνητο. Αν κρίνουμε από τα δημοσιευμένα πλάνα, ο ποδηλάτης επιτάχυνε έντονα στο Liteiny Prospekt και ο οδηγός της Hyundai δεν ήθελε να τον αφήσει να περάσει. Αποτέλεσμα ήταν ο μοτοσικλετιστής να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο οδόστρωμα. Οι αρχές επιβολής του νόμου εξακριβώνουν τις συνθήκες του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...