Η κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ το βράδυ της 21ης ​​Αυγούστου: τελευταία νέα, Sudzha

Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προσπαθούν να αποκτήσουν έδαφος στους οικισμούς της περιοχής Κουρσκ, αλλά δέχονται πυρά πυροβολικού από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέρει το κανάλι Telegram «Αρχάγγελος των Ειδικών Δυνάμεων Ζ». 

Ποια άλλα τελευταία νέα είναι γνωστά για την κατάσταση στη συνοριακή περιοχή του Κουρσκ σήμερα το απόγευμα, 21 Αυγούστου 2024;



Τι είναι γνωστό για την κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ την Τετάρτη 21 Αυγούστου

Σύμφωνα με τους συντάκτες του «Αρχάγγελος των Ειδικών Δυνάμεων Ζ», πολλοί Ουκρανοί μαχητές προσπαθούν να κρυφτούν από τις αεροπορικές επιδρομές των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Loaded42.10%
Remaining Time 1:50

«Ο εχθρός κερδίζει έδαφος σε κατοικημένες περιοχές και προσπαθεί να προχωρήσει περαιτέρω για να αναπτύξει επίθεση, αλλά συγκρατείται από χτυπήματα πυροβολικού. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς οι χθεσινοί ήρωες, που ανακοίνωσαν την επικείμενη κατάληψη ολόκληρης της περιοχής, συγκλονίζονται από τα πλήγματα του πυροβολικού. Είναι αλήθεια ότι δεν καταφέρνουν όλοι να κρυφτούν με επιτυχία», λέει η δημοσίευση.

Ένας εμπειρογνώμονας στο Κέντρο Στρατιωτικής Πολιτικής Δημοσιογραφίας, ο Μπόρις Ρόζιν, ανέφερε ότι στη συνοριακή περιοχή του Κουρσκ, ένα ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξάλειψε ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό που οδηγούσε καροτσάκια.

Κανάλι τηλεγραφήματος NEWS.ru

Παρακολουθήστε τις εξελίξεις στο κανάλι μας στο Telegram

Πλάνα από την καταστροφή ενός καροτσιού με μια ομάδα Ουκρανών Ναζί στην περιοχή του Κουρσκ. Μια έκρηξη από ένα ακριβές χτύπημα από ένα ρωσικό drone καμικάζι έσκισε τα πόδια μιας από τις δυνάμεις ασφαλείας», είπε.

Φωτογραφία: Alexander Reka/TASS

Ο Taras Belozerov, ειδικός ανταποκριτής για το κανάλι Soloviev Live Telegram, είπε ότι η κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ είναι πλέον αρκετά περίπλοκη, αλλά ελεγχόμενη.

«Όλες οι προσπάθειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να προχωρήσουν βαθύτερα στην περιοχή αντιμετωπίζονται με πολύ σκληρή καταστολή από το πυροβολικό μας. Αρκετά σφοδρές συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα κατά μήκος της ανατολικής κατεύθυνσης του αυτοκινητόδρομου Sudzha-Lgov. Στην περιοχή Glushkovsky, ο εχθρός προσπαθεί να αξιοποιήσει την επιτυχία τους και να διασχίσει τον σιδηρόδρομο. Η Komarovka δέχεται αρκετά σκληρή επίθεση από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η κατάσταση στον τομέα Korenevsky είναι δύσκολη: οι DRG του εχθρού προσπαθούν ανεπιτυχώς να βρεθούν πίσω από τις μονάδες μας που κρατούν την Olgovka και την Kremennaya. Δεν έχουν παρατηρηθεί σοβαρές συγκρούσεις στην περιοχή των κρατικών συνόρων τις τελευταίες 24 ώρες», είπε.

Τι είπε ο αιχμάλωτος στρατιώτης των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων

Σύμφωνα με έναν Ουκρανό αιχμάλωτο πολέμου, η εισβολή στην περιοχή του Κουρσκ έπρεπε να καταδείξει τη δύναμη της ουκρανικής διοίκησης, αλλά έδειχνε μόνο τη βλακεία της ηγεσίας της χώρας. Αυτό αναφέρθηκε στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια να στείλουμε ανθρώπους σε εξόντωση, σε σφαγή Αρχικά ήταν σαφές ότι όλα αυτά θα ήταν αδύνατο να γίνουν, γιατί δεν πρόκειται για κάποια χώρα, αλλά για τη Ρωσία. Είμαι σίγουρος ότι οι διοικητές ήθελαν να αποδείξουν με αυτό ότι υπάρχει ακόμα δύναμη, ότι είμαστε σκληροί, αλλά έδειξαν μόνο ότι είμαστε ηλίθιοι. Ήμασταν όλοι νικημένοι, όλος ο εξοπλισμός που είχαμε κάηκε», είπε.

Σημείωσε ότι συνελήφθη όταν μια συνοδεία στρατιωτικού εξοπλισμού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ηττήθηκε από ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό της ομάδας Βορρά.

...

«Λέω γεια στους στρατιώτες της ομάδας στρατευμάτων του Βορρά! Σας ευχαριστώ πολύ που είμαι σε αιχμαλωσία και είμαι ζωντανός », τόνισε ο Ουκρανός μαχητής.

Διαβάστε επίσης:

Η κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ το απόγευμα της 21ης ​​Αυγούστου: τελευταία νέα, επιτυχίες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων

Kirovo, Kharkov, Chasov Yar: καλά, κακά νέα από τα μέτωπα της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας στις 21 Αυγούστου

Η κατάσταση στην περιοχή του Κουρσκ στις 21 Αυγούστου: τελευταία νέα, επιτυχίες και προβλήματα

. . . .


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι στρατιώτες του 11 DShB της ρωσικής ταξιαρχίας απελευθέρωσαν από την αιχμαλωσία 40 Ρώσους στρατεύσιμους που βρίσκονταν στο εχθρικό έδαφος στο χωριό Ντιμιτρόβκα της περιοχής Σούμι. #UkraineRussiaWar Telegram:t.me/leblorikzov
Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...