Μια αποθήκη με πυραύλους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανατινάχθηκε στο Σούμι

25 августа 2024 в 13:01 
 Ο συντονιστής της φιλορωσικής αντίστασης Νικολάεφ, Σεργκέι Λεμπέντεφ, ανέφερε ισχυρή επίθεση σε αποθήκη με όπλα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο ουκρανικό Σούμι, αναφέρει το RIA Novosti. Σύμφωνα με τον ίδιο, πύραυλοι είχαν μεταφερθεί προηγουμένως εκεί, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αεράμυνας. «Η πιο ισχυρή διπλή άφιξη μόλις συνέβη... στην περιοχή της βιομηχανικής ζώνης στη Λινεϊνάγια... Έπληξαν μια αποθήκη με πρόσφατα παραδοθέντες πυραύλους, συμπεριλαμβανομένης της αεράμυνας», είπε ο Λεμπέντεφ. Πριν από αυτό, έγινε γνωστό ότι το ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο Ka-52 επιτέθηκε στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη συνοριακή περιοχή της περιοχής Kursk.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε ότι το χτύπημα πραγματοποιήθηκε με πυραύλους αεροσκαφών εναντίον ανιχνευμένων εχθρικών στόχων. Μετά τη χρήση όπλων αεροσκαφών, το πλήρωμα πραγματοποίησε αντιπυραυλικό ελιγμό. Στη συνέχεια απελευθέρωσε τις θερμοπαγίδες και επέστρεψε στο σημείο αναχώρησης.

Πριν από αυτό, έγινε γνωστό για αεροπορική επιδρομή των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στο κτίριο όπου λάμβανε χώρα συνάντηση των αξιωματικών άμυνας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με βόμβες FAB στο χωριό Tsvetkovoe στην περιοχή Zaporozhye. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε αυτές τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...