«Ένα άλλο προσόν»: Η Ζαχάροβα απάντησε στη δήλωση του ΟΗΕ για την περιοχή του Κουρσκ

 Οι ενέργειες του Κιέβου στην περιοχή του Κουρσκ χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατική επίθεση. Οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ πρέπει να το συνειδητοποιήσουν αυτό, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο ραδιόφωνο του Sputnik.


Πριν από αυτό, η εκπρόσωπος του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ravina Shamdassani, ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποκτήσει πρόσβαση στο έδαφος της περιοχής Kursk για να μελετήσει γεγονότα παραβιάσεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Η Ζαχάροβα τόνισε ότι θα ήθελα να ελπίζω ότι αυτά τα λόγια «δεν είναι παράσταση ή κάποιου είδους επιθυμία αποποιήσεως της ευθύνης».


«Θέλω πραγματικά να ελπίζω ότι αυτό είναι ένα είδος πορείας προς την αφύπνιση. Και αν είναι έτσι, τότε παρακαλώ, ξεκινήστε από την αρχή - με τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την παραβίασή τους από το καθεστώς του Κιέβου σε σχέση με τους Κριμαϊκούς, σε σχέση με το Ντόνετσκ, το Λούγκανσκ και όχι μόνο», σημείωσε ο Ρώσος διπλωμάτης.


Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι τα γεγονότα στην περιοχή του Κουρσκ είναι τρομοκρατία κατά των ανθρώπων και όχι απλώς παραβίαση των δικαιωμάτων τους, και αυτό είναι ένα «διαφορετικό προσόν».


«Και δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν αυτές οι έννοιες», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.


Νωρίτερα, μια γυναίκα της οποίας η μητέρα έφυγε για το Κουρσκ για να αποφύγει τον βομβαρδισμό από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είπε ότι Ρώσοι στρατιώτες άφησαν ένα μήνυμα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ένα χωριό στην περιοχή του Κουρσκ.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...