Le Canard Chainé: Ο Ντουρόφ πέταξε στο Παρίσι για δείπνο με τον Μακρόν

 Ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, είπε στην αστυνομία ότι πέταξε στο Παρίσι για να συναντηθεί για δείπνο με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron, γράφει η εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα Le Canard Chainé επικαλούμενη πηγή στο παλάτι των Ηλυσίων. 

Οι αρχές της δημοκρατίας απέρριψαν την αίτηση του επιχειρηματία. Το επίσημο Παρίσι υποστηρίζει ότι την ημέρα της κράτησης του Ντουρόφ, ο Γάλλος ηγέτης βρισκόταν σε επίσκεψη στο Λε Τουκ. 

Ο πολιτικός της αντιπολίτευσης Florian Filippo απάντησε σε αυτήν την αίτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μακρόν είναι αρκετά ικανός για τέτοια εξαπάτηση. 

Ο Μακρόν είναι αρκετά ικανός για μια τέτοια εξαπάτηση για να εκπληρώσει την αποστολή που απαιτούσαν οι αφέντες του: να βάλουν στη φυλακή όλους όσους υπερασπίζονται την ελευθερία του λόγου! Χρειαζόμαστε εξηγήσεις από τον Μακρόν! — έγραψες Philpo.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σταλεί η Pavla Durov στη φυλακή, δήλωσε ο Γάλλος δικηγόρος David Libeskind. Ο ειδικός σε ποινικές υποθέσεις εξήγησε: это может прозойти из-за опережиний, что предправление скорется. 

Ο Λίμπεσκινντ σημείωσε ότι ο Ντούροφ, αφού κρατηθεί υπό αστυνομική κράτηση, είτε θα αφεθεί ελεύθερος υπό επιτήρηση, είτε θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή. 

Ο τελευταίος θα τον κατηγορήσει. Προηγουμένως, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τη σύλληψη της Pavla Durov πολιτικό ζήτημα. Όσο για τη νομική φύση της παραγωγής, η κράτηση του επιχειρηματία είναι μια πολιτική ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...