Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας έριξε ένα βλήμα στο δρόμο κοντά στις μονάδες ισχύος του NPP Zaporizhzhya

ΜΕΛΙΤΟΠΟΛ, 17 Αυγούστου. /TASS/. Το πρωί του Σαββάτου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) χρησιμοποίησαν drone για να επιτεθούν σε δρόμο που βρίσκεται κοντά στις μονάδες παραγωγής ενέργειας του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye, με προσωπικό να κινείται κατά μήκος του.

 Αυτό αναφέρθηκε στο επίσημο κανάλι Telegram του σταθμού .

«Στις 07:00 [ώρα Μόσχας], ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έριξε ένα φορτίο στο δρόμο που εκτείνεται κατά μήκος των μονάδων ισχύος στην εξωτερική πλευρά της περιμέτρου. Κανείς δεν τραυματίστηκε Δημιουργήθηκε μια άμεση απειλή για την ασφάλεια του προσωπικού και του σταθμού», αναφέρει το μήνυμα.

Αναφέρεται επίσης ότι επιθεωρητές της ΔΟΑΕ που ήταν παρόντες στον σταθμό «ενημερώθηκαν για το συμβάν και επισκέφτηκαν τον τόπο της πρόσκρουσης του οβίδας».

Σχετικά με τις απειλές για επίθεση στον NPP Zaporizhia
Στις 16 Αυγούστου, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της στρατιωτικής-αστικής διοίκησης της περιοχής του Χάρκοβο ανέφερε ότι οι αρχές του Κιέβου σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στους πυρηνικούς σταθμούς του Κουρσκ και του Ζαπορόζιε και στη συνέχεια να κατηγορήσουν τη Ρωσία για πρόκληση. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες ελήφθησαν με βάση τα αποτελέσματα της ανάκρισης αιχμαλώτων πολέμου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από την 82η χωριστή ταξιαρχία αεροπορικής επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...