Η κατάσταση στη Sudzha, περιοχή Kursk: εκκένωση, κινητές επικοινωνίες, είναι δυνατόν να μπείτε στην πόλη, τελευταία νέα

Ο δήμαρχος της Sudzha, Vitaly Slashchev, ανακοίνωσε την έναρξη της εκκένωσης των κατοίκων από την πόλη. Αυτό είπε στο RT.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κινητές επικοινωνίες στην πόλη είναι ασταθείς και περιοδικά εξαφανίζονται. Όπως σημείωσε ο δήμαρχος, οι αρχές έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, καθώς δέχονται συνεχώς κλήσεις από κατοίκους της περιοχής που χρειάζονται βοήθεια.

Ο Σούτζα δέχεται πυρά από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις (AFU) από τις 6 Αυγούστου.

Ουκρανοί μαχητές, υποστηριζόμενοι από τανκς και τεθωρακισμένα, επιχείρησαν να εισβάλουν στα ρωσικά κρατικά σύνορα. Λόγω των βαριών βομβαρδισμών πυροβολικού από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσετε στη Σούτζα. 

Οι ντόπιοι βοηθούν ο ένας τον άλλον για να βγουν από τη ζώνη του βομβαρδισμού. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο ουκρανικός στρατός πυροβολεί πολιτικά οχήματα. 

Το Υπουργείο Άμυνας σημείωσε ότι όλες οι επιθέσεις από την Ουκρανία σταμάτησαν από μονάδες της ομάδας στρατευμάτων του Βορρά - προκλήθηκαν ζημιές από πυρά στο προσωπικό και τον εξοπλισμό των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές των οικισμών Darino, Gogolevka, Melovoy, Nikolsky και στα δυτικά προάστια της πόλης Sudzha.


. . . . . . Из-за Суджи: Молдавия готовится к возможным перебоям в поставках газа

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...