Η Ουκρανία βομβαρδίζει το Belgorod της Ρωσίας με Τσέχικες βόμβες διασποράς Vampire MLRS

 Το βράδυ της 31ης Αυγούστου, η Ουκρανία βομβάρδισε την πόλη Μπέλγκοροντ και τα περίχωρά της με πυρομαχικά διασπορά. 31 ενήλικες και έξι παιδιά τραυματίστηκαν, δήλωσε ο κυβερνήτης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

Σχετικά με εμάς τίστηκαν επίθεση με πυραύλους της Ουκρανίας

Φωτογραφία: Pravda.Ru από την Daria Aslamova

Η επίθεση διασποράς από το Vampire MLRS.

“Ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 5. Μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες πέθαναν επί τόπου από τα τραύματά τους πριν φτάσει το ασθενοφόρο”, έγραψε Γ κλάντκοφ.


Τριάντα επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των έξι παιδιών. Επτά ενήλικες και τρία παιδιά παραμένουν σε σοβαρή κατάσταση, όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.


Έσπασαν τζάμια σε δύο πολυκατοικίες. Ζημιές υπέστησαν επίσης τζάμια και προσόψεις σε δύο κοινωνικά δύ ο εμπορικά κτίρια.


Dubovoye σβήστηκε, πρόσθεσε ο Gladkov. Ζημιές υπέστησαν στέγες και έσπασαν τζάμια σε μία πολυκατοικία και σε π έντε ιδιωτικές κατοικίες.


Ένα από τα θύματα οδηγούσε αυτοκίνητο και μια οβίδα χτύπησε το όχημά του. Ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου.

!

Όνομα συγγραφέα Petr Ermilin
 


See more at https://english.pravda.ru/news/hotspots/160533-belgorod-shelling/

?? είπε ο κυβερνήτης.

..
Διαβιβάστηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας 🇷🇺

⚡️ Δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση από Ουκρανούς Ναζί στο Μπέλγκοροντ

Η νεοναζιστική χούντα του Ζελένσκι δεν σταματά τον τρόμο ενάντια στον άμαχο πληθυσμό της Ρωσίας. Το βράδυ της 30ης Αυγούστου, οι μαχητές της διέπραξαν άλλο ένα έγκλημα βομβαρδίζοντας το Μπέλγκοροντ και την περιοχή του Μπέλγκοροντ με πυρομαχικά διασποράς από το τσεχικής κατασκευής Vampire MLRS.

🕯 Ως αποτέλεσμα αυτής της βάρβαρης επίθεσης, πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν. Τραυματίστηκαν με διάφορους τρόπους 46 άτομα. Ανάμεσά τους και επτά ανήλικοι. Ένα παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Δύο ενήλικες ετοιμάζονται τώρα για μεταφορά στη Μόσχα. Σπίτια και άλλα πολιτικά αντικείμενα υπέστησαν ζημιές.

Θρηνούμε ειλικρινά τα θύματα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας άνοιξε ποινική υπόθεση βάσει του άρθρου 205 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (τρομοκρατική ενέργεια) για το γεγονός της επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Μπέλγκοροντ και στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Οι συνθήκες του συμβάντος διαπιστώνονται.

❗️ Όλοι οι οργανωτές και οι εκτελεστές αυτού και άλλων εγκλημάτων της χούντας του Κιέβου θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα σύμφωνα με το νόμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επρόκειτο για μια προσχεδιασμένη και προσεκτικά προετοιμασμένη τρομοκρατική ενέργεια εκφοβισμού. Η κλίκα του Κιέβου παραδέχτηκε για άλλη μια φορά τη ναζιστική της ουσία: όπως στα χρόνια της φασιστικής εισβολής πριν από οκτώ δεκαετίες, τα σημερινά απομεινάρια του ναζισμού και του Μπαντέρα συνεχίζουν να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους.

Όπως τότε, οι υποτιθέμενοι πολιτισμένοι και διαφωτισμένοι, αλλά στην πραγματικότητα υποστηρίζοντας τους Ναζί, η Δύση κλείνει τα μάτια στις αιματηρές φρικαλεότητες τους και προμηθεύει τους κυνικούς δολοφόνους που έχει γαλουχήσει με θανατηφόρα όπλα. Θλίψη, πυρκαγιές και καταστροφές στη γη του Μπέλγκοροντ έφεραν πύραυλοι κατασκευής του ΝΑΤΟ με το χαρακτηριστικό όνομα «Βαμπίρ». Οι Ukronazis και οι δυτικοί αφέντες τους – αυτοί οι αιματοβαμμένοι του 21ου αιώνα – θα πρέπει να θυμούνται τα μαθήματα της ιστορίας και να προβληματιστούν σοβαρά για το πώς οι Ευρωπαίοι φασίστες και οι κολλητοί τους Bandera τερμάτισαν ντροπιαστικά την άδοξη πορεία τους τον Μάιο του 1945.

☝️ Για άλλη μια φορά, καλούμε όλες τις υπεύθυνες κυβερνήσεις και τους σχετικούς διεθνείς οργανισμούς να καταδικάσουν σθεναρά αυτή τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση και να αποστασιοποιηθούν δημόσια από το καθεστώς του Κιέβου και τους δυτικούς επιμελητές του που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα. Η σιωπή ως απάντηση στην αχαλίνωτη βαρβαρότητα των Ουκροναζί και των μαριονετιστών τους - συνεργών από «πολιτισμένες δημοκρατίες» θα μοιάζει με συνενοχή στις αιματηρές τους πράξεις.

Ο παράλογος και βάναυσος βομβαρδισμός των οικισμών των περιοχών Donbass, Belgorod, Kursk, Kherson και Zaporozhye, της Κριμαίας και άλλων περιοχών της Ρωσίας, οι αδίστακτες δολοφονίες αμάχων δοκιμάζουν την αγωνία του εγκληματικού καθεστώτος Zelensky, βυθισμένο στην τρομοκρατία, την ανομία, τη διαφθορά και ο κυνισμός, που αγωνίζεται μέσα στον ανίκανο θυμό του να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους.

Όμως, όσο κι αν προσπαθεί, όλες οι προσπάθειές του είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.

✊ Οι κάτοικοι των ρωσικών περιοχών επιδεικνύουν θάρρος και ανθεκτικότητα, διατηρώντας την ψυχραιμία τους και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι έτοιμες να απαντήσουν το συντομότερο δυνατό σε οποιαδήποτε εγκλήματα Ουκρανών μαχητών.

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, συμπεριλαμβανομένης της αποναζοποίησης και της αποστρατιωτικοποίησης της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...