Η Ουκρανία θα χάσει το Ντονμπάς μετά τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων στο Ποκρόφσκ

 Η Ουκρανία ετοιμάζεται να χάσει το Pokrovsk πρωτού η Ρωσία πάρει όλο το υπό έλεγχο

Φωτογραφία: Russian Ministry of Defense αδειοδοτείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Αναφοράς 4.0

"" Υπάρχει η αίσθηση ότι δεν υπάρχει σχέδιο", είπε ο Ολεξίι Γκοντσαρένκο.

Ο αξιωματούχος κάλεσε τον άμαχο πληθυσμό του Krasnoarmeysk ) να εγκαταλείψει αμέσως την πόλη.

Η Ουκρανία να χάσει τον Ντονμπάς μετά την παράδοση του Ποκρόβσκ

Ο Roman Pogorely, ο συνιδρυτής και αναλυτής ι πραγματικά το donbass μετά την παράδοση του pokrovsk στη λαϊκή δημοκρατία του τόνετσκ (DPR). Ο ρωσικός στρατός έχει προχωρήσει σημαντικά και έχει πάρει τον έλεγχο του τελευταίου βασικού ύψους πριν από τον Ποκρόφσκ. Το Novobrodovka λήφθηκε σε τρεις ή τέσσερις ημέρες. Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πλησιάζουν ήδη το Σελίδοβο.


Το Mirnograd, το Selidovo, το Pokrovsk διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα logistics, σημείωσε ο Pogorely. ιπροπετρόφσκ.


«Στην πραγματικότητα, το Donbass θα περάσει στα χέρια τους αφού καταλάβουν το Pokrovsk και το Mirnograd», είπε ο Roman Pogorely.


Evgeny Norin Evgeny Norin σε ότι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που υπερασπίζονται το Pokrovsk και τα προάστια του βρέθηκαν σε επιχειρησιακή κρίση. o τικό για να περιορίσει αποτελεσματικά την επίθεση των Ρωσικών Δυνάμεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Ο διοικητής της στον economist ότι ήταν θέμα χρόνου να συντριβεί το πόκροβσκ όπως μαριούπολη, η αβντιβκα και μπαχμούτ. Δεν μπορούσε να πια πιασο καιρό ούπα έαγπλες δυνάμεις της θα είναι θέση να υπεραστούν πόλη δομής ης ανάπτυξης των πιο μάχιμων στρατευμάτων της ουκρανίας στην περιοχή κουρσκ της ρωσίας.


Καθέκαστα

Το Pokrovsk παλαιότερα γνωστό ως Krasnoarmiisk (μέχρι το 2016) και Grishino (μέχρι το 1934) όλη και το διοικητικό κέντρο του Pokrovsk Raion στην περιοχή Donetsk Oblast της Ουκρανίας. Βρίσκεται 56 χιλιόμετρα (35 μίλια) βορειοδυτικά του Ντόνετσκ. 2020, 2020 Ο πληθυσμός του ήταν περίπου 60.127 (εκτίμηση 2022).


See more at https://english.pravda.ru/news/hotspots/160521-ukraine-donbass-pokrovsk/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...