«Πραγματικά ήθελα να τελειώσω το γκολφ»: Τα πρώτα λόγια του Τραμπ μετά τη νέα απόπειρα

 Για δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες ο πρώην πρόεδρος κι υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, φέρεται πως γίνεται στόχος δολοφονίας, με την αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) να ανακοινώνει ότι το χθεσινό περιστατικό έξω από τη λέσχη γκολφ που ανήκει στον ίδιο, ερευνάται ως «φερόμενη απόπειρα δολοφονίας».

Το FBI έχει ήδη στα χέρια του τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος βρισκόταν στα όρια του γηπέδου. Οι Αρχές βρήκαν και ένα τουφέκι ΑΚ-47, με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε προς το γήπεδο.

Πάντως ο πρώην πρόεδρος είναι «σώος» μετά τα πυρά που βλήθηκαν «κοντά στο σημείο», ανέφερε αρχικά, σε λακωνική ανακοίνωσή του, ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Στίβεν Τσανγκ.

Όσο περνά η ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το προφίλ του 58χρονου συλληφθέντα, ο οποίος φαίνεται πως είναι υποστηρικτής της Ουκρανίας και έκανε δωρεές στους Δημοκρατικούς.

Τα πρώτα λόγια του Τραμπ

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο Τραμπ έπαιζε γκολφ στο ιδιόκτητο κλαμπ του μέσα στο οποίο είναι επίσης η κατοικία του στη Φλόριντα, ακούστηκε πυροβολισμός.

Ο παρουσιαστής του Fox News, Σον Χάνιτι, αποκάλυψε την Κυριακή ότι μίλησε με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, λίγα λεπτά μετά τη νέα απόπειρα δολοφονίας.

Ο Χάνιτι ανέφερε ότι αρχικά ο Τραμπ επέστρεψε στο κλαμπ για να βεβαιωθεί ότι όλοι ήταν καλά.

Έπειτα, είπε στον ίδιο και στον παρτενέρ του στο γκολφ: «Αχ, πραγματικά ήθελα να τελειώσω την τρύπα! Ήμουν ισοπαλία και ήμουν έτοιμος για μπέρντι (ορολογία του γκολφ)».

«Ήμουν σε 5άρα τρύπα, κάτι που δείχνει, νομίζω, πολύ θάρρος και αποφασιστικότητα, ήταν πολύ Τραμπικό» πρόσθεσε ο Χάνιτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...