Νίκος Μωραΐτης: «Ο Σωκράτης Φάμελλος ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του»

 O γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, την Κυριακή (15/9) τα έβαλε με τον τέως πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, κατηγορώντας τον πως «ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε: «Τι ισχύει από τα δύο; 1. Είχαν σοβαρά προβλήματα με τον Κασσελάκη, αλλά ο Φάμελλος δεν τα αποκάλυπτε όσο ήταν Πρόεδρος της Κ.Ο. (μέχρι πριν από 15 μέρες!) για να μην χάσει τη θέση; Ή 2.

Δεν είχαν σοβαρά προβλήματα με τον Κασσελάκη όσο ο Φάμελλος ήταν Πρόεδρος της Κ.Ο. και τα ανακάλυψε μόλις έχασε τη θέση;».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Και τα δύο δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα. Γι’ αυτό σας λέω. Πρόκειται για απίστευτους υποκριτές».

Με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή, ο Νίκος Μωραΐτης σχολίασε μια διαδικτυακή ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου στην οποία - μεταξύ άλλων - έγραφε: «Με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη είχαμε σοβαρά προβλήματα που οδήγησαν στη συρρίκνωσή μας, στην αποστράτευση ανθρώπων που χρόνια προσέφεραν στην Αριστερά, αλλά και στην απαξίωσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...