Αυτά Τα Αστέρια Της Χρυσής Εποχής Εξακολουθούν Να Το Λικνίζουν Στη Σύνταξη

Μπόμπι Σέρμαν | Ηλικία 79

 Η μετέωρη άνοδος του Μπόμπι Σέρμαν ως τραγουδιστής στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στις αρχές της δεκαετίας του '70 τον έκανε είδωλο των εφήβων.

Έκανε ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα του με το νούμερο του 1969 "Little Woman". Συμμετείχε τακτικά στο «Here Comes the Bride», μια κωμική σειρά στο ABC μεταξύ 1968 και 1970.

Δυστυχώς, σταμάτησε την καριέρα του στη showbiz τη δεκαετία του '70 και εκπαιδεύτηκε ως EMT. 

Το 1992 διορίστηκε αστυνομικός και επικεφαλής ιατρικής εκπαίδευσης του LAPD. Από το 2011, ο Sherman και η σύζυγός του, Brigitte Poublon, συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες μέσω του Παιδικού Ιδρύματος Brigitte and Bobby Sherman.

Shaun Cassidy | Ηλικία 64

Όποιος έχει δει το "The Hardy Boys Mysteries" πιθανότατα θα είναι εξοικειωμένος με το teen idol Shaun Cassidy. Αυτός και ο αδερφός του Ντέιβιντ Κάσιντι θεωρούνταν οι καρδιοκατακτητές της δεκαετίας του '70 και όπως αποδείχτηκε, αυτά τα μήλα δεν έπεσαν μακριά από το δέντρο! Οι γονείς τους είναι η νικήτρια της Ακαδημίας Σίρλεϊ Τζόουνς και ο σταρ του Μπρόντγουεϊ Τζακ Κάσιντι.

Ενώ ο Shaun ξεκίνησε την καριέρα του μέσω του τραγουδιού, τελικά εγκατέλειψε τη μουσική βιομηχανία για να επικεντρωθεί στην υποκριτική, κυρίως στο θέατρο. Και ενώ τον βλέπουμε σπάνια να εμφανίζει, έχει αρχίσει να ασχολείται με την παραγωγή και τη διοργάνωση της παράστασης «New Amsterdam». Σε μια συνέντευξη στην «Oprah», περιέγραψε την παραγωγή ως παιδικό του όνειρο.

Γκόλντι Χόουν | Ηλικία 77

Η Γκόλντι Χόουν καθιέρωσε την καριέρα της στο σόου μπίζνες με πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της κωμωδίας του 1969, "Cactus Flower", για την οποία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα και το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Την είδαν επίσης ως κυρία Claus στην ταινία του 2020, "The Christmas Chronicles 2". Χάρη σε μια επιτυχημένη καριέρα, η ηθοποιός έχει συγκεντρώσει αξία περίπου 90 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ίδρυσε το MindUp, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, το 2003. Συνεργάζεται στενά με τα παιδιά για να αναπτύξουν την ψυχική τους υγεία και να αναπτύξουν τη γνώση. Η Χόουν είναι η περήφανη μητέρα τριών παιδιών, της Κέιτ, του Όλιβερ και του Γουάιατ, τα οποία είναι όλα εγκατεστημένα στην αντίστοιχη καριέρα τους.

Τζένιφερ Γκρέυ | Ηλικία 63

Η Τζένιφερ Γκρέι ξεκίνησε το ταξίδι της στην υποκριτική με το ρομαντικό δράμα του 1984, «Reckless». Συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως το "The Cotton Club" και το "Dirty Dancing", κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για το τελευταίο. Εκτός από την τακτική εμφάνιση σε τηλεοπτικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, έχει κρίνει διάφορους διαγωνισμούς χορού στην τηλεόραση.

Παρά τους αγώνες που πέρασε στη ζωή της, η Γκρέι φρόντιζε πάντα να μην σταματά να εργάζεται. Επίσης, δεν απέφυγε ποτέ να συζητήσει θέματα που θεωρούνται ταμπού. Αφού έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα της στην υποκριτική, έχει δανείσει τη φωνή της σε παιδικές παραστάσεις.

Kristy McNichol | Ηλικία 60

Αν και η Kristy McNichol δεν έχει πια ενεργή καριέρα ηθοποιού, θα εκτιμάται πάντα για την ερμηνεία της του Angel στο εφηβικό δράμα του 1980, "Little Darlings" και της Letitia Lawrence στο "Family", τη δραματική σειρά του ABC, για την οποία έλαβε δύο Emmy.

Μετά τη συνταξιοδότησή της το 2021, η πρώην ηθοποιός δίδαξε υποκριτική σε ιδιωτικό σχολείο του Λος Άντζελες και ασχολήθηκε επίσης με διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Έχει υψώσει τη φωνή της ενάντια στον εκφοβισμό των παιδιών και τους έχει προσφέρει την υποστήριξή της. Η McNichol έδωσε επίσης τα χέρια με τον αδελφό της Jimmy και παρουσίασε το «Planet View», ένα ντοκιμαντέρ. Η περιουσία της από το 2022 υπολογίζεται σε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Caroline Munro | Ηλικία 74

Η Caroline Munro έχει παίξει ρόλους σε μια σειρά από ταινίες δράσης, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας τις δεκαετίες του '70 και του '80. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 1966 και της έδωσε δουλειά μόντελινγκ με το περιοδικό Vogue όταν ήταν 17 ετών. Μια φωτογραφία με φωτογραφία την οδήγησε σε τεστ οθόνης και εκεί ήταν, ως κόρη του Richard Widmark στο «A Talent for Loving », το κωμικό γουέστερν.

Συνέχισε να καλείται ως η Naomi, η προσωπική πιλότος του Karl Stromberg στην ταινία του James Bond, «The Spy Who Loved Me». Εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχη στο λυκόφως της καριέρας της.

Catherine Bell | Ηλικία 54

Η Κάθριν Μπελ απέκτησε ευρεία φήμη με την ερμηνεία της της Σάρα ΜακΚένζι στο «JAG», το νομικό δράμα που προβλήθηκε στο NBC και το CBS από το 1997 έως το 2005. Μερικά χρόνια αργότερα, καλύφθηκε ως Ντενίζ Σέργουντ στη δραματική σειρά «Σύζυγοι του Στρατού». , και στη συνέχεια ως Cassandra Nightingale στο "The Good Witch" στο Hallmark από το 2008 έως το 2021.


Αν και εξακολουθεί να είναι ενεργή στο κύκλωμα υποκριτικής, η Μπελ έχει δεσμευτεί να φροντίζει τα παιδιά της. Η ίδια αποκάλυψε ότι της αρέσει να είναι μητέρα. Επίσης, είναι γνωστό ότι ασκεί τη Σαηεντολογία καθώς ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή και την καριέρα της.

Kathie Lee Gifford | Ηλικία 69

Η Kathie Lee Gifford ήταν συμπαρουσιάστρια του «Live! Με τον Regis και την Kathie Lee», το πρωινό talk show μεταξύ 1985 και 2000. Ήταν επίσης μέρος της εκπομπής «Today» στο NBC από το 2008 έως το 2019. Διεκδίκησε το πρώτο Emmy της καριέρας της όταν το κέρδισε ως μέλος της ομάδας Today το 2010.

Ακόμη και πολύ πριν γίνει Πρώτη Κυρία της Καλιφόρνια μαζί με τον τότε σύζυγό της Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, είχε καθιερωθεί ως υπέρμαχος των ατόμων με διανοητική αναπηρία. Η δημοσιογράφος έχει ζήσει αναμφίβολα μια γεμάτη ζωή, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να ρίξει τη σκυτάλη. Το 2022, η Shriver συνέχισε τον επί δεκαετίες ρόλο της ως οικοδεσπότης στο «Today» και κατείχε τον τίτλο του NBC News Special Anchor.

Bern Nadette Stanis | Ηλικία 69

Το 2021, η Bern Nadette Stanis έπαιξε τη Rose Lane στη μικρού μήκους ταινία «Dreams from the Edge». Εμφανίστηκε επίσης ως καλεσμένη στη σειρά podcast "Touré Show". Είναι απίστευτο ότι πάνω από τέσσερις δεκαετίες μετά την ένταξή της στη βιομηχανία του θεάματος, η Stanis εξακολουθεί να είναι μια ακμάζουσα δύναμη.

Το ταξίδι της ξεκίνησε με την κωμική σειρά "Good Times" του CBS, όπου έπαιξε το ρόλο της Θέλμα Αν Έβανς. Και παρόλο που αυτός ο ρόλος θεωρείται συχνά ως το μεγάλο της έργο, η Stanis έχει επίσης εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "The Love Boat" και το "Girlfriends". Είναι επίσης μια ολοκληρωμένη συγγραφέας πολλών βιβλίων αυτοβοήθειας.

Μπάρμπαρα Φέλντον | Ηλικία 90

Η όμορφη Μπάρμπαρα Φέλντον εργάστηκε ως μοντέλο πριν κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Με μια καριέρα ηθοποιού που εκτείνεται σε πάνω από πέντε δεκαετίες, έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές όπως τα "Twelve O'Clock High", "Flipper" και "The Man from UNCLE" Ωστόσο, η Feldon είναι περισσότερο γνωστή ως Πράκτορας 99 στην κωμική σειρά "Get Smart" και εξακολουθεί να θεωρείται σύμβολο για τον ρόλο της σε εκείνη τη σειρά.

Πολύ μετά την μισή απόσυρση της από την υποκριτική, θα συνέχιζε να κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Το 2020, ο Feldon ήταν ειδικός καλεσμένος στο ντοκιμαντέρ podcast "Gilbert Gottfried's Amazing Colossal Podcast".

Πάτρικ Ντάφι | Ηλικία 74

Αν είχατε την ευκαιρία να δείτε τη σαπουνόπερα του CBS "Dallas", πιθανότατα είστε πολύ εξοικειωμένοι με τον Patrick Duffy. Τελικά, έπαιξε τον Bobby Ewing σε εκείνη την εκπομπή. Ο Ντάφι έπαιξε επίσης τον Τζιν στην αμερικανική δραματική σειρά «On the Verge» που προβλήθηκε το 2021.

Είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ο Duffy ήταν στην τηλεόραση από τις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε εκείνη τη διαφήμιση του Taco Bell. Αλλά έχει πράγματι κάνει πολύ δρόμο από τότε. Και οι πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις του ήταν σε παραγωγές όπως το "Step by Step", "The Bold and the Beautiful" και "Welcome to Sweden".

Άντζι Ντίκινσον | Ηλικία 91

Οι ταινίες "China Gate", "Ocean's 11", "Jessica" και "The Art of Love" έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό - την Angie Dickinson. Αλλά πριν κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, ήταν γνωστό όνομα στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας στα «Death Valley Days», «The People's Choice» και σε πολλές άλλες παραγωγές.

Αφού απέκτησε έναν πρωτοποριακό ρόλο στο Western του 1956, "Gun the Man Down", η Dickinson έγινε μια ιδιαίτερα περιζήτητη ηθοποιός. Η φήμη της την εξυπηρέτησε καλά και μέχρι το 2009, είχε πάνω από 140 τίτλους στο χαρτοφυλάκιό της. Αλλά η απόσυρση είναι ξεκάθαρα εκτός εικόνας για τον Dickinson, ο οποίος εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ του 2021 "King of Cool".

Faye Dunaway | Ηλικία 82

Η Φέι Ντάναγουεϊ έχει λάβει πολλές διακρίσεις για την υποκριτική της ικανότητα, όπως ένα Όσκαρ, ένα Βραβείο BAFTA και τρία Βραβεία Χρυσής Σφαίρας. Αλλά μετά από υποκριτική για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, έχει νιώσει άνετα στο πλατό. Έτσι, δεν εκπλαγήκαμε καθόλου που την είδαμε στις ταινίες του 2021 "The American Connection" και "The Man Who Drew God".

Η Gifford άφησε την καριέρα της ως προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης το 2021 για να ακολουθήσει μια καριέρα ως σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός. Το 2021, έλαβε ένα αστέρι στο περίφημο Hollywood Walk of Fame. Έχει εκδώσει βιβλία για τη μαγειρική και τη χριστιανική πίστη όλα αυτά τα χρόνια.

Jasper Carrott | Ηλικία 78

Το πραγματικό του όνομα είναι Robert Norman Davis, αλλά όλοι τον ξέρουν ως Jasper Carrott. Κάνοντας το κοινό να γελάει στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1969, είναι ένας έμπειρος αλλά δραστήριος κωμικός, ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Αν και δεν ανακοίνωσε ποτέ την αποχώρησή του, ο Carrott ήταν κυρίως μακριά από τη showbiz από τότε που ακύρωσε μια από τις περιοδείες του stand-up το 2017.

Έκανε μερικές σύντομες τηλεοπτικές εμφανίσεις μετά από αυτό, ωστόσο, φτάνοντας σε εκπομπές όπως το "Birmingham Now", "Paul Merton's Comic Heroes" και "Midlands Today". Εμπλεκόμενος στη βρετανική βιομηχανία του θεάματος από την εποχή των Beatles, ο Carrott πρωταγωνίστησε στην αστυνομική σειρά της δεκαετίας του '90 «The Detectives».

Frank Skinner | Ηλικία 66

Ο Άγγλος κωμικός Frank Skinner κάνει το κοινό να γελάει από τα τέλη της δεκαετίας του '80 στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Γνωστός για το ύφος κωμωδίας του με παρατηρητικότητα αλλά φιλικό προς την οικογένεια, εργάστηκε σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "Fantasy Football League", το "The Frank Skinner Show" και το "Room 101". Στο ραδιόφωνο, το πιο γνωστό έργο του είναι ίσως το Absolute Radio μετάδοση/podcast «The Frank Skinner Show».

Επειδή η καλή κωμωδία παραμένει πάντα στη μόδα, ο Skinner συνεχίζει να είναι τόσο απασχολημένος όσο ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις αυτού του ντόπιου του Γουέστ Μπρόμιτς περιλαμβάνουν εκπομπές όπως "Hypotheical", "Blankety Blank", "The One Show" και το τηλεοπτικό ειδικό "The Royal Variety Performance 2022".

Χιου Ντένις | Ηλικία 61

Ο αγαπημένος Άγγλος κωμικός Hugh Dennis εργάστηκε στην εκπομπή "Mock the Week" μεταξύ 2005 και 2022 και βρήκε μια θέση στις καρδιές των θεατών λόγω του στεγνού, σαρκαστικού χιούμορ και των εντυπώσεων των διασημοτήτων του. Η φωνή του είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ως ερμηνευτής, αλλά η ξεκαρδιστική του στάση (μερικές φορές φαίνεται σαν να μην ξέρει ότι είναι στην τηλεόραση) είναι επίσης μοναδική.

Εκτός από κωμωδία, αυτός ο δραστήριος επαγγελματίας της showbiz είναι και εξαιρετικός ηθοποιός. Η καριέρα του πηγαίνει καλύτερα από ποτέ, κυρίως από τότε που κατέκτησε το μέρος του «Dr. Hardy στην ταινία του James Bond «No Time to Die».

Tori Spelling | Ηλικία  50

Η Tori Spelling είναι καλά νέα για πολλές γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, επειδή είναι η απόδειξη ότι κάποιος μπορεί να τα έχει όλα και εξακολουθεί να δείχνει εκπληκτική ενώ τα έχει. Κοιτάζοντάς την, θα ήταν δύσκολο να πει κανείς ότι παίζει από τις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στο "Beverly Hills, 90210".

Άλλοι τίτλοι στο όνομά της περιλαμβάνουν τα "A Friend to Die For", "The House of Yes" και το "Izzie's Way Home" του 2016. Πέραν των ενεργειών, η Spelling είναι επίσης συγγραφέας της αυτοβιογραφίας των New York Times με τις καλύτερες πωλήσεις "Stori Telling", που ονομάστηκε η καλύτερη αυτοβιογραφία διασημοτήτων του 2009. Εμφανίστηκε επίσης στο "The Masked Singer Australia" το 2022.

Τελικά αποσύρθηκε μέχρι το 1997 και φαίνεται ότι εκτιμούσε όλη την ιδιωτικότητα και τον ελεύθερο χρόνο που είχε. Η Mandrell μπορεί να μην κυκλοφορεί πλέον νέο άλμπουμ, αλλά κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ συλλογής το 2020 με τίτλο After All These Years: The Collection.

Ντικ Βαν Ντάικ |  Ηλικία 97

Ο Ντικ Βαν Ντάικ είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης με μια λίστα με ταινίες και άλμπουμ για να αποδείξει τα ταλέντα του. Πρώτα πήρε την αναγνώρισή του με παραστάσεις στο ραδιόφωνο και στο Μπρόντγουεϊ. Ο βετεράνος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Marry Poppins και Curious George. Άλλωστε, υπήρξε τεράστιο μέρος της σειράς Night in the Museum.

Ακόμη και στα 94 του, ο Ντάικ είναι στο ροζ της υγείας λαμβάνοντας υπόψη την καθαρή διατροφή και τον ενεργό τρόπο ζωής του. Ο Dyke εθεάθη για τελευταία φορά στο Chita Rivera: The Dancer' Life το 2006. Κυκλοφόρησε επίσης τα άλμπουμ του Step in Time και We're Going Caroling το 2017.

Σούζαν Ρότζερς | Ηλικία 79

Αν είστε θαυμαστής του «Days of Our Lives», σίγουρα θα αναγνωρίσετε την Αμερικανίδα ηθοποιό Suzanne Rogers για τον ρόλο της ως «Maggie Kiriakis». Το 2021 έκανε την 3.450η εμφάνισή της στο σαπούνι. Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι μέρος του "Days of Our Lives" από το 1973, την ίδια χρονιά που έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός σε ένα επεισόδιο του "Love, American Style". Πριν από αυτό, εργάστηκε για λίγο ως χορεύτρια του Radio City Music Hall.

Το «Days of Our Lives» έχει κρατήσει την Rogers τόσο απασχολημένη που έχει καταφέρει να παίξει μόνο μερικούς άλλους ρόλους, με τον πιο σημαντικό ρόλο στην τηλεοπτική ταινία «Never Say Never: The Deidre Hall Story».

Barbara Eden | Ηλικία 91

Από τότε που πρωταγωνίστησε στο I Dream of Jeannie στη δεκαετία του '60, η Barbara Eden έχει γίνει κάτι περισσότερο από ένα γνωστό όνομα. είναι μια πραγματική ντίβα του Χόλιγουντ. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που διατηρεί μέχρι σήμερα, καθώς είναι 89 ετών και δείχνει τουλάχιστον δύο δεκαετίες νεότερη!

Η Barbara γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1931. Σύμφωνα με το Closer Weekly, δεν σταμάτησε ούτε μια φορά να έχει μια καλή ρουτίνα προπόνησης στην καθημερινή της ζωή, και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο έχει διατηρήσει τον εαυτό της τόσο καλά. Το 2020 τα κατάφερε σε ένα επεισόδιο του Let's Make a Deal.

Carroll Baker | Ηλικία 92

Η ηθοποιός της δεκαετίας του '50 Κάρολ Μπέικερ έγινε μη γενάρχης τον Μάιο του 2021, αλλά δεν γνωρίζουν πολλοί λάτρεις του κινηματογράφου ποια είναι. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει γυρίσει την πλάτη της από καιρό στη βιομηχανία, ανακοινώνοντας επίσημα την αποχώρησή της το 2003. Ενώ είχε εμφανιστεί σε μερικές εκπομπές και ταινίες, η ερμηνεία της της Baby Doll Meighan στην ταινία του 1956 Baby Doll την έβαλε στον χάρτη.

Παρόλο που εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην εκπομπή The Lyon's Den το 2003, η δημιουργικότητά της μπήκε στη συγγραφή. Η Baker κυκλοφόρησε τον τέταρτο τίτλο της, Who Killed Big Al; το 2019. Τα άλλα είναι το A Roman Tale, To Africa with Love, και Baby Doll: An Autobiography.

Στίβεν Σίγκαλ |  Ηλικία 71

Η πρώτη ταινία στην οποία έπαιξε ο Στίβεν Σίγκαλ ήταν το Above the Law το 1988. Το παρελθόν του στις πολεμικές τέχνες τον έκανε το τέλειο πρόσωπο για να υποδυθεί τον Νίκο Τοσκάνι. Σήμερα είναι 69 ετών και ετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο sequel, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, σύμφωνα με το IMDb.

Ανεξάρτητα από αυτό, η ζωή του Seagal έχει αλλάξει πολύ από το ντεμπούτο του, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι έχει κάνει μια περιουσία 16 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εαυτό του. Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, προς το παρόν με την Erdenetuya Batsukh, από το 2009. Επίσης, δεν σταμάτησε ποτέ να υποδύεται. Το τελευταίο του έργο ήταν μια ταινία με τίτλο Beyond the Law το 2019.

June Lockhart |  Ηλικία 98

Η Τζούν Λόκχαρτ ξεκίνησε την καριέρα της με το Μπρόντγουεϊ με το Ah, Wilderness. Είχε ένα μάτι για την ερμηνεία, δεδομένου ότι ο πατέρας της, Τζιν Λόκχαρτ, ήταν Καναδός ηθοποιός. Η Λόκχαρτ κέρδισε ένα βραβείο Tony για την εντυπωσιακή της ερμηνεία στο For Love or Money. Εκτός από τις ταινίες, είναι γνωστή για τον μητρικό της ρόλο στην τηλεόραση στη σειρά του CBS, Lassie. 

Πρωταγωνίστησε στο Lost in Space και έκανε δημόσιες εμφανίσεις με τη διαστημική στολή συναρπάζοντας πολλούς. Δεν υπάρχουν πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο τον τελευταίο καιρό, αλλά έχει συμμετάσχει ως γκεστ σε εκπομπές όπως το Cold Case και το Grey's Anatomy.

Peter Weller | Ηλικία 76

Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του 2021 "RoboDoc: The Creation of RoboCop", ο Αμερικανός ηθοποιός Peter Weller εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος. Δουλεύοντας ως ερμηνευτής ταινιών/σκηνών από τις αρχές της δεκαετίας του '70, ο Weller είναι περισσότερο γνωστός για την ερμηνεία του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα στις καλτ ταινίες της δεκαετίας του '80 "RoboCop" και "RoboCop 2". Εμφανίστηκε επίσης στο "Star Trek Into Darkness" και συνεργάστηκε με σκηνοθέτες τόσο γνωστούς όπως ο Woody Allen, ο David Cronenberg και ο Oliver Stone.

Παρόλο που δούλεψε σε περισσότερες από 80 παραγωγές υποκριτικής, ο Weller εξακολουθούσε να βρήκε τον χρόνο να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του πτυχίο Τεχνών το 2004. Σύμφωνα με τη σελίδα του στη Wikipedia, μερικές φορές διδάσκει μαθήματα αρχαίας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών.

Νάνσυ Άλεν | Ηλικία 73

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάνσι Άλεν είναι γνωστή για τη δουλειά της στο «RoboCop» και για τη συμμετοχή της σε πολλές από τις ταινίες του Μπράιαν Ντε Πάλμα, όπως το θρίλερ «Dressed to Kill». Εμφανίστηκε επίσης στην κωμωδία «1941», μια συχνά ξεχασμένη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ. "Strange Invaders", "The Gladiator" και "Poltergeist III" είναι μόνο μερικά από τα άλλα διάσημα έργα της.

Το 2008, ο Άλεν αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική. Έκανε μια σύντομη επιστροφή το 2012, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στη λίστα για να εμφανιστεί σε έναν ουσιαστικό ρόλο στην οθόνη. Μετά την πρώτη της συνταξιοδότηση, έγινε ακτιβίστρια για τον καρκίνο. Το 2021, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά "The Movies That Made Us".

Deidre Hall | Ηλικία 75

Θυμάσαι ακόμα τι έκανες πριν από 40 χρόνια; Αν το όνομά σας είναι Deidre Hall, η απάντηση είναι αρκετά απλή! Μια Αμερικανίδα ηθοποιός από το Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, Χολ είναι περισσότερο γνωστή για την ερμηνεία της «Δρ. Η Marlena Evans στο «Days of Our Lives», ένας ρόλος που την κράτησε απασχολημένη για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Το 2021, γιόρτασε την 4.930η εμφάνισή της στο σόου, η οποία έχει κερδίσει τρεις υποψηφιότητες για Emmy Daytime.

Οι αστέρες της σαπουνόπερας έχουν συνηθίσει να δουλεύουν τον ίδιο ρόλο για χρόνια, αλλά η μακροζωία του Hall εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτη. Εκτός από το "Days of Our Lives", εμφανίστηκε στα "Electra Woman and Dyna Girl", "Dating in the Middle Ages" και "Emergency!"

Μαρία Σράιβερ | Ηλικία 67

Η Maria Shriver είναι μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας που έχει φορέσει πολλά καπέλα. Όντας μέλος της επιφανούς οικογένειας Κένεντι, δραστηριοποιείται στην πολιτική από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Μάλιστα, το 1972, εργάστηκε με τον πατέρα της, Σάρτζεντ Σράιβερ, στην εκλογή του για την αντιπροεδρία.

Max Baer Jr. | Ηλικία  85

Σύντομος για τον Max Baer, ​​ο Maximilian Adalbert Baer Jr. είναι πιο διάσημος για τον ρόλο του στο The Beverly Hillbillies. Η ανόητη ερμηνεία του Τζεμ Κλάμπετ τον έκανε να χαρακτηρίζεται από καστ για τα επόμενα χρόνια. Μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών από το σόου, τελικά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο Macon County Line το 1974.

Από σήμερα, ο Max Baer, ​​Jr επιχειρεί με επιτυχία και χτίζει την αυτοκρατορία του. Ο ρόλος του typecast στους Beverly Hillbillies είχε ως αποτέλεσμα να αγοράσει το franchise. Αυτή ήταν η αρχή της εγκατάστασης παιχνιδιών καζίνο και κουλοχέρηδων, κάνοντας τον έναν περιουσία.

Marla Gibbs | Ηλικία 92

Λαμβάνοντας υπόψη το μέσο προσδόκιμο ζωής των γυναικών, θα σκεφτόσαστε ότι κάποιος που γεννήθηκε το 1931 έχει φύγει εδώ και καιρό. Λοιπόν, η Marla Gibbs δεν είναι από αυτές που τα παρατάει τόσο εύκολα — ούτε στη ζωή ούτε στη δουλειά της. Τώρα, σε ηλικία 89 ετών, η σταρ των Jeffersons είναι πολύ ενεργή στην καριέρα της, έχοντας εμφανιστεί στα One Day at a Time, The Last OG και She Ball μόνο το 2020.

Επιπλέον, μπορούμε να ελπίζουμε να τη δούμε στις επερχόμενες παραγωγές: Alone Together, Orpheus Star και HeadShop. Μετά το διαζύγιό της από την αγαπημένη της στο γυμνάσιο το 1973, η Γκιμπς δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσε αν το ήθελε γιατί κοιτάξτε την σχεδόν στα 90!

Johnny Mathis | Ηλικία 87

Ο Johnny Mathis είναι ένας Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός γνωστός για τα τυπικά μουσικά σινγκλ του. Δραστήριος από το 1956, ο 85χρονος ερμηνευτής είναι ένας από τους καλύτερους στο παιχνίδι: μετράει με αρκετούς πλατινένιους δίσκους, έχει πολυάριθμα τραγούδια κορυφαίων τσαρτ και μπήκε ακόμη και στο Grammy Hall of Fame!

Επηρεασμένος από τους Bing Crosby και τον Nat King Cole, ο Mathis έχει μια τεράστια δισκογραφία με πάνω από 60 πρωτότυπα άλμπουμ. Ακόμη ενεργός σήμερα, ο θρυλικός τραγουδιστής από το Gilmer του Τέξας, έφτασε πρόσφατα στο "Let There Be Love", ένα νέο δίσκο της Freda Payne, που εμφανίζεται ως καλεσμένος καλλιτέχνης.

Λόνι Άντερσον |  Ηλικία 77

Η Loni Anderson ξεκίνησε την καριέρα της στη δεκαετία του '60 από τη Νεβάδα Σμιθ δίπλα στον Steve McQueen. Έπαιξε το ρόλο της χαρούμενης ρεσεψιονίστ στην κωμική σειρά WKRP στις δεκαετίες του '70 και του '80. Τελικά, έλαβε πολλές υποψηφιότητες σε Emmy και Χρυσές Σφαίρες για αυτόν τον ρόλο.

Αυτές τις μέρες η Άντερσον δραστηριοποιείται με το φιλανθρωπικό της έργο για την καταπολέμηση της πνευμονικής νόσου. Η πιο πρόσφατη ερμηνεία της ήταν στη σειρά Amazon Prime, Love You More. Η προσέγγισή της στη ζωή είναι να νιώθει νεότερη εκ των έσω χωρίς να θεωρεί στερεότυπα ότι είναι γιαγιά. Επί του παρόντος, απολαμβάνει τον χρόνο της σύνταξης με τα εγγόνια και τον σύζυγό της.

Richard Simmons |  Ηλικία 74

Μπορεί να μην θέλει πλέον να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά ο Richard Simmons απέχει πολύ από το να ξεχαστεί. Είναι 72 ετών τώρα, ζει μια ήσυχη και ιδιωτική ζωή στο Μπέβερλι Χιλς. Το επιδεικτικό του στυλ και η εξυπνάδα του τον έκαναν να μην χάνεται, ειδικά από τότε που άνοιξε το στούντιο Slimmons στο Λος Άντζελες

Ο Simmons έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να χάσουν βάρος και να ξεκινήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, όπως είχε κάνει και για τον εαυτό του. Ακόμη και εν μέσω της πανδημίας του 2020, ανέλαβε να ανεβάσει μερικές από τις προπονήσεις του στο YouTube για να τις χρησιμοποιήσουν όλοι. Μέχρι σήμερα, η αξία του είναι περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.

Λίντα Γκρέυ | Ηλικία 82

Ασχολείται με την υποκριτική από τη δεκαετία του '60, οπότε μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν θα της ήταν εύκολο να κόψει τη συνήθεια! Ένας από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες που είχε ποτέ να υποδυθεί ήταν αυτός της Sue Ellen στην αρχική σειρά του Ντάλας.

Δεν ήξερε ότι θα κληθεί να την υποδυθεί ξανά το 2012, με το ριμέικ της σειράς. Για να είμαστε δίκαιοι, η Γκρέι δεν παίζει όσο παλιά, αλλά ποτέ δεν μένει μακριά για πολύ. Η τελευταία φορά που ήταν στην τηλεόραση ήταν το 2020 με ένα επεισόδιο του Stars in the Home.

Paul Hogan |  Ηλικία 83

Ο Paul Hogan είναι ένας ηθοποιός από την Αυστραλία που έγινε γνωστό όνομα στη σκηνή του Χόλιγουντ αφού πρωταγωνίστησε στην ταινία Crocodile Dundee. Η ερμηνεία του του κέρδισε το διάσημο βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας. Πήρε επίσης μια υποψηφιότητα για τη δουλειά του στο σενάριο της ταινίας.

Η Λίντα Κοζλόφσκι ήταν η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, η οποία αργότερα έγινε σύζυγός του, αλλά χώρισαν οι δρόμοι τους το 2014. Ο Χόγκαν δεν είναι τόσο απασχολημένος όσο παλιά, αλλά δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί ακόμα. Το 2020, έκανε μια επιστροφή και πρωταγωνίστησε σε μια νέα ταινία με τίτλο The Very Excellent Mr. Dundee.

Priscilla Presley | Ηλικία 78

Μια άλλη αξιοσημείωτη φιγούρα της δεκαετίας του '60 είναι η Priscilla Presley. Παντρεύοντας τον βασιλιά του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ το 1967, έγινε η ζήλεια των νεαρών γυναικών παντού. Η ένωσή τους ευλογήθηκε με μια κόρη, τη Λίζα Μαρί, λίγο αργότερα, αλλά κατέληξε σε διαζύγιο χρόνια αργότερα.

Αν και χώρισαν οι δρόμοι τους, η Πρίσλεϋ εξασφάλισε ότι η μνήμη και η περιουσία του συζύγου της θα ευδοκιμούσαν για τα επόμενα χρόνια μετά το θάνατό του στη δεκαετία του '70. Μετά από πολλές σοβαρές σχέσεις από τον Έλβις, φημολογήθηκε ότι θα βγήκε με τον τραγουδιστή του It's Not Unusual Τομ Τζόουνς το 2017.

Terry Kilburn |  Ηλικία 96

Ξεκινώντας την καριέρα του σε ηλικία 10 ετών, ο Kilburn πήρε παιδικούς ρόλους σε κλασικές ταινίες όπως το A Christmas Carol και το Goodbye. Για να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ, μετακόμισε στις ΗΠΑ από τη γενέτειρά του το Λονδίνο. Η ονειροπόλα σταρ με τα μάτια της ελαφίνας πρωταγωνίστησε επίσης στα A Yank at Eton, Black Beauty και National Velvet.

Συνέχισε να σκηνοθετεί το Meadow Brook Theatre του Πανεπιστημίου του Όκλαντ από το 1970 έως το 1994 με το καλλιτεχνικό του ταλέντο. Ο τελευταίος του ρόλος στον κινηματογράφο ήταν στη Lolita, υποδυόμενος ένα μικρό μέρος στην ταινία. Επί του παρόντος, ζει ήρεμα στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Barbara Mandrell | Ηλικία 74

Η Barbara Mandrell ήταν μια ακμάζουσα σταρ της κάντρι τη δεκαετία του '70 και του '80. Τραγούδια όπως το Sleeping Single in a Double Bed και το I Was Country When Country Wasn't Cool της έφεραν τεράστια φήμη. Η Mandrell αναγκάστηκε να επιβραδύνει την καριέρα της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 λόγω ενός τροχαίου.


.. ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...