Τζορτζ Μπάλντοκ: «Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή

 «Καθαρές» είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Τζορτζ Μπάλντοκ, άρα ο θάνατός του δεν οφείλεται σε κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega, οι εξετάσεις αυτές δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά σε πρώτη φάση δεν προκύπτει κάτι που να συνδέεται με τα αίτια θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάλντοκ πέθανε στην πισίνα του σπιτιού στη Γλυφάδα, στις 9 Οκτωβρίου, όταν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών. Η είδηση συγκλόνισε τον χώρο του ελληνικού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πλέον, αναμένεται πλέον το πόρισμα από τις ιστολογικές του εξετάσεις, με τα παθολογικά αίτια να βρίσκονται πια στο προσκήνιο για τον θάνατό του.

 

 Τζορτζ Μπάλντοκ: Στο Μίλτον Κέινς η κηδεία του

Στο Μίλτον Κέινς, πόλη του Μπακιγχαμσάιρ της Αγγλίας, περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνου, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) η κηδεία του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στα μέρη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του (στην τοπική ΜΚ Ντονς), η οικογένειά του, μαζί με όλο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μέλη της ΕΠΟ, της εθνικής Ελλάδας και πλήθος κόσμου, θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Μπάλντοκ στην τελετή που είναι προγραμματισμένη για τις 14:15 στο Crown Hill Crematorium, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Μίλτον Κέινς.

Σημειώνεται πως σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην Αγγλία με πτήση τσάρτερ, προκειμένου οι συμπαίκτες του, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και η διοίκηση να που το «ύστατο χαίρε» προ τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν πίσω στην Αθήνα το ίδιο βράδυ (30/10).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...