Και άνεργος και με… Λαμποργκίνι!

Νέο «λαβράκι» έπεσε στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ, το οποίο ανακάλυψε ιδιοκτήτη Λαμποργκίνι 6.500 κυβικών από την Καβάλα, ο οποίος δηλώνει άνεργος και τα τελευταία χρόνια δεν έκανε καν φορολογική δήλωση.

Το εντυπωσιακό λευκό αμάξι, που ο άνδρας κυκλοφορούσε με άνεση στη Θεσσαλονίκη, δεν άφησε αδιάφορο το ΣΔΟΕ, το οποίο σε έρευνα που έκανε διαπίστωσε πως ο ιδιοκτήτης του δηλώνει ανεπάγγελτος και τα δύο χρόνια δεν έχει υποβάλλει καν φορολογική δήλωση, ενώ το 2010 είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 1.490 ευρώ…

3.09.2013



ΔΕΘ: Αστυνόμευση και «εκκαθαρίσεις»

Τα μέτρα αστυνόμευσης στη συμπρωτεύουσα θα είναι δρακόντεια, αφού η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να επιστρατεύσει περισσότερους από 3.500. 



3.09.2013




Ο Δ. Παπανικολάου διαφωνεί με φόντο τα κυνηγόσκυλα!

Τη διαφωνία του με τους νέους νόμους που αλλάζουν τους κανόνες μεταφοράς και συμπεριφοράς για τα κυνηγόσκυλα εκφράζει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και κυνηγός, Δημήτρης Παπανικολάου.



3.09.2013




Επίθεση με αυγά και γιαούρτια δέχθηκε η Σοφία Παπαϊωάννου

Φήμες σε αριστερίστικες διαδικτυακές ιστοσελίδες εμφανίζουν την δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου να έπεσε θύμα επίθεσης εχθές το βράδυ στα Εξάρχεια στην προσπάθειά της να πάει σινεμά.



3.09.2013



Τα «ληγμένα» δεν φτάνουν εύκολα στα ράφια…

Αν και ξεκίνησαν από τις αρχές του μήνα οι πωλήσεις «ληγμένων» πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ αρνούνται να τα τοποθετήσουν στα ράφια τους. Σχετικό φυλλάδιο έχει εκδώσει στο παρελθόν η Κομισιόν.



3.09.2013
ΕΛΛΑΔ



«Σφάζουν» και πάλι επικουρικά, εφάπαξ και συντάξεις!

Νέα μείωση επικουρικών και εφάπαξ ετοιμάζει η κυβέρνηση ενώ ανακοινώνει το νέο τρόπο καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών που θα ισχύσει από την πρώτη Δεκεμβρίου.



3.09.2013



Και άνεργος και με… Λαμποργκίνι!

Νέο «λαβράκι» έπεσε στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ, το οποίο ανακάλυψε ιδιοκτήτη Λαμποργκίνι 6.500 κυβικών από την Καβάλα, ο οποίος δηλώνει άνεργος και τα τελευταία χρόνια δεν έκανε καν φορολογική δήλωση.



3.09.2013




Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στον Χολαργό

Με προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη το βράδυ της Κυριακής



3.09.2013



Έφυγε από τη ζωή η Άννα Χρυσάφη

Η Άννα Χρυσάφη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του ελληνικού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 92 ετών.



3.09.2013




Πυροβολήθηκε επιχειρηματίας στη Βουλιαγμένη

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε 61χρονος επιχειρηματίας τα ξημερώματα, όταν άγνωστος μπήκε στο σπίτι του στην οδό Πραξιτέλους 11, στην Βουλιαγμένη και αφού τον πυροβόλησε εξαφανίστηκε.



3.09.2013




Δικάζεται σήμερα το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ – στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ

Παναττική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου έχει προκηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, σε συμπαράσταση στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ που δικάζεται σήμερα για την απεργιακή κινητοποίηση του Οκτώβρη 2011 ενάντια στις περικοπές των αποδοχών τους και την κυβερνητική πολιτική. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι «ρύπανση του περιβάλλοντος».



3.09.2013




Απαγόρευση συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής σε κεντρική πλατεία της Πάτρας

Απετράπη με παρέμβαση της Αστυνομίας η συγκέντρωση που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για σήμερα στις 20.30 το βράδυ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στο κέντρο της Πάτρας, υπό το φόβο επεισοδίων.



3.09.2013




Βρήκαν πιπεριές γεμιστές με… ηρωίνη!

Μια συνταγή λίγο… διαφορετική από την καθιερωμένη για τα γεμιστά είχε ένας 55χρονος, καθώς συνελήφθη να μεταφέρει πιπεριές, που ήταν γεμισμένες με...ηρωίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...