Βραβεία του αντρικού περιοδικού GQ- Rosie Huntington-Whiteley: Ο χωρισμός της πάει!

Για ακόμα μια χρονιά, οι σέξι παρουσίες ομόρφυναν μια βραδιά προορισμένη αποκλειστικά για άντρες
Μπορεί να ήταν μια μεγάλη βραδιά στο χώρο της showbiz, μιας και ανέδειξε τους απόλυτους άντρες για το 2013, αλλά τελικά οι γυναικείες παρουσίες στο κόκκινο χαλί ήταν εκείνες που έκλεψαν για ακόμα μια χρονιά κάτι από τη λάμψη της βραδιάς και τα φλας των φωτογράφων το βράδυ της Τρίτης.


Πόσο μάλλον στα φετινά βραβεία του αντρικού περιοδικού GQ, στα οποία όλες οι κυρίες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν.
Μία μέρα μετά τη δημοσίευση του χωρισμού της από τον Jason Statham και κάνοντας κιόλας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, δε θα μπορούσε παρά τα φλας των φωτογράφων να «κολλήσουν» πάνω στη Rosie Huntington.



Με ένα άκρως εφαρμοστό λευκό φόρεμα, που τονίζει και αναδεικνύει τις αναλογίες της, η Rosie δε σταμάτησε να χαρίζει το χαμόγελό της στο φακό, αποδεικνύοντας ότι ο χωρισμός όχι μόνο δεν την… καταρράκωσε, αλλά αντιθέτως της πάει πολύ!

Φυσικά, κάποια στιγμή, οι φωτογράφοι στράφηκαν και στις υπόλοιπες σέξι παρουσίες που ομόρφυναν το χώρο, αλλά και στους άντρες – που για όσους το ξέχασαν – ήταν οι τιμώμενοι της βραδιάς.



Με άγρια διάθεση εμφανίστηκε η Daisy Lowe, με το τολμηρό της σύνολο που άφηνε ακάλυπτο το ένα της πόδι και – σχεδόν όλο – το στήθος της, προσθέτοντας μια κόκκινη λεπτομέρεια στην εμφάνισή της χαμηλά και συγκεκριμένα στις γόβες της. Η Emma Watson έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί, μιας και τόλμησε να αφήσει γυμνή τη μέση της και να φορέσει ένα κρεμ τοπ με μεγάλες βάτες και μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα.



Ξεχωριστή παρουσία ήταν και αυτή του μοντέλου Jourdan Dunn , που έκανε μια πιο «κλασική» - για το κόκκινο χαλί – εμφάνιση και φόρεσε μια αστραφτερή τουαλέτα με ιδιαίτερο και αποκαλυπτικό κόψιμο στο στήθος.

Λαμπερή ήταν και η εμφάνιση της Rita Ora, όχι μόνο λόγω των μικρών λάμψεων που «έβγαζε» το σε αποχρώσεις του κίτρινου και μαύρου φόρεμά της, που άφηνε το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης της εκτεθειμένο.

Pixie Lott, Suki Waterhouse, Jo Wood, Dakota Johnson, Justin Timberlake, Noel Gallagher, Russell Brand, Jessie J, Alexa Chung, Alice Eve, Sophie Dahl και David Gandy ήταν μόνο μερικά από τα υπόλοιπα λαμπερά και… σέξι ονόματα της βραδιάς!























































ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...