Πάει στην πεπατημένη και κερδίζει η ΑΕΚ -ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

Η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να κερδίζει εύκολα, να μην κινδυνεύει και να προσφέρει θέαμα. Αυτό έπραξε κόντρα στον Ηλυσιακό και με οδηγό το παιχνίδι του Κυπέλλου σήμερα το μεσημέρι καλείται να πάει στην πεπατημένη και να προχωρήσει άνετα στον δρόμο των επιτυχιών.
Ο αντίπαλος δεν προκαλεί φόβο, ούτε μπορεί να αποδειχθεί ικανός να σταματήσει την Ενωση, εκτός και αν οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίσουν να δείξουν το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών που είχε προκαλέσει προβληματισμό.

Ο στόχος και πάλι είναι ένας και συγκεκριμένος. Το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών και θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για να επιτευχθεί ένα ακόμα εύκολο τρίποντο. Το θέαμα είναι απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο δυναμικά και με σκοπό να διασκεδάσει.

Για την ενδεκάδα και το σχήμα του αγώνα με τον Αγιο Νικόλαο ο Τραϊανός Δέλλας είχε πάρει τις αποφάσεις του ήδη εδώ και πολλές μέρες. Ετσι, η χθεσινή τελευταία προπόνηση αφιερώθηκε μόνο στις στημένες φάσεις, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκει δύσκολα δίχτυα μέσω στημένων φάσεων, σημείο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως μεγάλο μειονέκτημα συγκριτικά με τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης η Ενωση διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, όπως κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν, και έτσι θα πράξει μέχρι το φινάλε. Ο Τράι πραγματοποίησε εκεί και σε ειδική αίθουσα τη λεγόμενη και καθιερωμένη «βιντεοθεραπεία» για όσα έκαναν ή δεν έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Ηλυσιακό. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι προσεκτικοί και πιο σίγουροι στην τελική προσπάθεια, προκειμένου το γκολ να έρθει πιο εύκολα.
Πάει στην πεπατημένη και κερδίζει η ΑΕΚ

Οι πιθανές συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ρόβας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Πόποβιτς, Κορδέρο, Γεωργέας, Γροντής, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μπρόκος, Πηγιάκης, Ιασωνίδης, Κοκολάκης Ν., Μουτάκης, Χριστάκης, Σταυρακάκης, Φάγας, Κοκολάκης Γρ., Καρνιάτης, Λεπτοκαρίδης.

Ζεστάθηκε ο κόσμος

Η εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Ηλυσιακό και τα τρία γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φαίνεται πως άλλαξαν άρδην το κλίμα αμφισβήτησης που δημιουργήθηκε μετά το κάζο στην Καλλιθέα. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Θύελλα, περίπου 20.000 οπαδοί της Ενωσης έδωσαν το «παρών» δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και όλα δείχνουν ότι και σήμερα η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη. Εξάλλου πρόκειται για το δεύτερο μόλις παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο την Ενωση και ο κόσμος θέλει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε ακόμα μία εύκολη νίκη.

«Θα το θυμόμαστε για χρόνια»

Ξέροντας ότι απέναντί του έχει μια μεγάλη ομάδα, ο Νεκτάριος Στάθης υποστήριξε ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μία ευκαιρία για όλους να αποκομίσουν εμπειρίες και να το αντιμετωπίσουν σαν γιορτή. «Πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια ιστορική ομάδα, με βαριά φανέλα και η οποία βρίσκεται λόγω συγκυριών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Από κει και πέρα, εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να χαρούμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε σ' ένα ματς που είναι βέβαιο πως όλα τα παιδιά που βρίσκονται στον ΑΟΑΝ θα το θυμούνται για χρόνια» είπε ο τεχνικός του Αγίου Νικολάου. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν 20 ποδοσφαιριστές, με τον τιμωρημένο Δέλλιο να είναι η πιο σημαντική απουσία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...