Orlando Bloom και Miranda Kerr πουλάνε το σπίτι τους - Δείτε φωτογραφίες

Ενώ το 2007 το αγόρασαν για το ποσό των 2,75 εκατ. δολαρίων, σήμερα ζητούν 4,5 εκατ. δολάρια
Πωλητήριο έβαλε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ ο Orlando Bloom και μάλιστα με μεγάλες προσδοκίες... Ο ίδιος με την εντυπωσιακή σύζυγό του Miranda Kerr, φαίνεται πως έπειτα από τη διάρρηξη από την ομάδα «Bling Ring» το 2009, αποφάσισαν να βρουν αλλού στέγη για την οικογένειά τους.

Αυστραλία- Σκέψεις για σπορ πισωκίνητο sedan από την Toyota

Η οδηγική απόλαυση είναι αποκλειστικό προνόμιο όσων διαθέτουν ένα coupe ή roadster αυτοκίνητο;
Μάλλον όχι, καθώς οι χώροι ενός οικογενειακού μοντέλου μπορούν να συνυπάρχουν με τη sport συμπεριφορά. Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτονται και στην Toyota, δίνοντας το «πράσινο φως» για τη δημιουργία sedan παραλλαγής του GT86.

Κορίτσια, τρέξτε: Πλούσιος Σέρβος ψάχνει νύφη!-Αυτοαποκαλείται Δον Ζουάν Γκονζάλες Μιλισλαβ Μπριζί

Το μόνο που ζητάει είναι μία κοπέλα ανύπαντρη από 16 έως 24 ετών...
Είναι πλούσιος, όμως φαίνεται ότι δεν τα έχει όλα. Ο λόγος για τον Σέρβο εργένη που αυτοαποκαλείται Δον Ζουάν Γκονζάλες Μιλισλαβ Μπριζί και που έχει κατακλύσει το Διαδίκτυο μεφωτογραφίες που δείχνουν την πολυτελή του ζωή και φυσικά τα πλούτη του.

Οι φήμες λένε... Ιωάννα Λίλη-Θοδωρής Ζαγοράκης: Χωρίζουν;

Συμπληρώνουν επτά χρόνια γάμου και φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα

Επιφυλακτικοί οι επιστήμονες- «Τσουνάμι» μετασεισμών μετά τα 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη Βιντεο.

Ακολούθησαν τουλάχιστον 40 σεισμικές δονήσεις – Η υψηλότερη αυτών ήταν 3,8 Ρίχτερ – «Ο χθεσινός σεισμός δεν ήταν αναμενόμενος», λέει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών - Τι είναι το «Ελληνικό Τόξο»

RussiaToday-Video-News-World:China Buyout: Beijing firms snap up European industries

Having amassed a 3 trillion dollar warchest - Chinese firms have gone on a shopping offensive, in Europe. Just today, it's been reported that Beijing is on the brink of a multi-billion deal to snap up shares in the UK's nuclear industry. And not even iconic London taxis, have been spared the interest of cash-rich businessmen from Beijing. As RT's

Σαουδική Αραβία: Οι Μουσουλμάνοι προετοιμάζονται για το προσκύνημα στη Μέκκα - 13-18 Οκτωβρίου Hajj 2013.-Δείτε ενυπωσιακές φωτογραφίες.

Two million Muslim pilgrims begin annual hajj in Mecca
Το Hajj συνδυάζει ευσέβεια και πάθος και οι προσκυνητές περπατούν με τα πόδια από τη Μέκκα στη Μίνα με σκοπό να ζητήσουν συγχώρεση από τον Αλάχ
Η Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί τον ύψιστο παγκοσμίως προορισμό προσκυνήματος για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι συρρέουν από όλη την υφήλιο για το πιο σημαντικό ετήσιο προσκύνημα της θρησκείας τους, το Hajj.

Τσόμσκι: «Η τρόικα θέλει να σας καταστρέψει»

Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αϊνστάιν της γλωσσολογίας», «Δαρβίνο της εποχής μας» και «κορυφαίο διανοούμενο του κόσμου». Είναι ένας από τους σημαντικότερους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «ο αντιαμερικανός εξτρεμιστής», τον οποίο χρησιμοποιούν κυρίως οι Αμερικανοί. Η θεμελιώδης πλέον «Ιεραρχία Τσόμσκι», την οποία..

Η Ευρώπη χρειάζεται τα αρχαία ελληνικά, ασχέτως με το τι απαιτούν κάποιοι σύγχρονοι Έλληνες

Ήθελα να μάθω αρχαία ελληνικά. Στο σχολείο μου, ωστόσο, μου είπαν ευγενικά ότι εκεί τα αρχαία ελληνικά είχαν πεθάνει και θα έπρεπε να πάω αλλού για να τα μάθω – αν επέμενα πραγματικά. Δεν θα προτιμούσα να μάθω μια άλλη ζωντανή γλώσσα αντ’ αυτού; Η απάντησή μου ήταν πώς όχι, προτιμούσα αυτό το νεκρό πυρσό πολιτισμού και ανθρωπισμού, αλλά δεν είχα επιλογή.

ΕRT OPEN COM --- LIVE η ροή της ΝΕΤ

..............................................

FRANCE 24 NEWS-World.-Scores killed in India temple stampede -ΙΝΔΙΑ, τουλάχιστον 91 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν την Κυριακή, σε ινδουιστικό ναό

Officials in India said at least 91 people were killed and over 100 injured on Sunday when a stampede broke out in a Hindu temple in the central state of Madhya Pradesh, according to reports from Indian media. At least 91 people were killed and over 100 were injured in a stampede on Sunday morning at a Hindu temple in India's central state of Madhya Pradesh, local media reported.

WSJ: Ισως και σε 200 χρόνια να ξεχρεώσει η Ελλάδα-«ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ 50ΕΤΙΑ»

Ο χρονικός ορίζοντας της αποπληρωμής του χρέους της Ελλάδας απασχολεί τη Wall Street Journal, η οποία σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για το πότε και πως θα μπορέσουν τα τερματιστούν τα «αιώνια κυλιόμενα» δάνεια, τονίζοντας ότι ίσως η χώρα να αποπληρώσει το χρέος της σε 100 ή 200 χρόνια.

Με φόντο την άνετη πρόκριση και τα πολλά γκολ ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει πως θα παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-4-2 απέναντι στον Ηλυσιακό.

Το βάρος πάνω στην επιθετική γραμμή ώστε να «καθαρίσει» από νωρίς και άνετα η ΑΕΚ την πρόκριση στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι Ηλυσιακό ρίχνει ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», λόγω και των απωλειών των Ανάκογλου και Πλατέλλα, προβληματίστηκε έντονα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τον τρόπο που θα επιλέξει να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, φάνηκε να καταλήγει.

Φιλικό: Η Βραζιλία επικράτησε 2-0 της Νότιας Κορέας

Με τέρματα των Νεϊμάρ και Όσκαρ, η Βραζιλία επικράτησε 2-0 της Νότιας Κορέας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Σεούλ.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 65.308 θεατές και η «σελεσάο» κατάφερε να σκοράρει στο 44΄ με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα και στο 49΄ με το μέσο της Τσέλσι.
πηγη

Αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία - 35 συλλήψεις

Σε 35 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, από χθες έως σήμερα το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου και του Κιάτου Κορινθίας. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 241 άτομα, σε 107 οχήματα και 12 καταστήματα.

Formula 1: Ο Γουέμπερ στην pole position της Σουζούκα

Ο πιλότος της Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ, θα εκκινήσει από την pole position του αυριανού γκραν πρι της Σουζούκα.

Τα Μπαλέτα Γκριγκορόβιτς σε δύο κλασσικά αριστουργήματα «Η λίμνη των κύκνων» και ο «Δον Κιχώτης» στο θέατρο Badminton

«Η Ελλάδα για μένα είναι πάντα πηγή έμπνευσης. Το άκουσμα και μόνο της λέξης "Ελλάδα" με ταξιδεύει σε όλη την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, η οποία έγινε η αφετηρία για όλες τις τέχνες πολιτισμού και καλλιτεχνίας. Είναι σπουδαίο, λοιπόν, για μένα σαν δημιουργό, να παρουσιάζω τα έργα μου στη χώρα αυτή, που θαυμάζω και αγαπώ».