Η Βαλερί μόνη στην Ερμιόνη, ο Ολάντ με τη Ζουλί στην Πάτμο

Μέχρι την Ελλάδα έφτασε η χάρη του serial lover Φρανσουά - Ο Γάλλος πρόεδρος, περύσι το καλοκαίρι ήταν στην Πάτμο με την Γκαγιέ την ώρα που η Τριερβελέρ ήταν στην Ερμιόνη
Μπορεί η (πρώην;) επίσημη αγαπημένη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, να απολάμβανε μόνη τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ερμιόνη πριν μερικούς μήνες, όμως ο σύντροφός της δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Κατόρθωσε να κλέψει λίγο χρόνο από τα πλάνα του για το πώς θα σταματήσει την κατακόρυφη πτώση στη δημοτικότητά του, ώστε να πετάξει στην αγκαλιά της σαγηνευτικής ηθοποιού, Ζουλί Γκαγιέ, που τον περίμενε στην Πάτμο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γάλλος πρόεδρος το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η «πρώτη κυρία» έκανε ηλιοθεραπεία και γευόταν τα ελληνικά εδέσματα, κατέστρωσε ολόκληρη μυστική αποστολή για να βρεθεί στο νησί της Αποκάλυψης, όπου η Γκαγιέ συνηθίζει να πηγαίνει, καθώς ο πρώην σύζυγός της έχει εξοχική κατοικία.
Την ύπαρξη του σπιτιού επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος του νησιού, Γρηγόρης Στάϊκος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το σπίτι του πρώην συζύγου της ηθοποιού βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, κοντά στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής.


..

Φωτογραφία: Ο Ολάντ και με τις τρεις γυναίκες του

Στιγμιότυπο του 2012 με τον άτακτο γάλλο πρόεδρο δίπλα και στις τρεις – Αποκάλυψη: Η Βαλερί κατάπιε χάπια και γι' αυτό μπήκε στο νοσοκομείο - Συνέχεια σήμερα στις αποκαλύψεις από το Closer

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία -ίσως και η μοναδική- που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον γάλλο πρόεδρο Ολάντ μαζί και με τις τρεις γυναίκες της ζωής του: ήτοι τη Βαλερί Τριερβελέρ, δημοσιογράφο και νυν απατημένη σύντροφό του, τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του και τη Ζουλί Γκαγιέ, ερωμένη του και πέτρα του σκανδάλου που έχει προκαλέσει «σεισμό» στη Γαλλία και όχι μόνο.

Στη φωτογραφία του 2012 βλέπουμε τον γάλλο πρόεδρο να κάνει χειραψία με την Τριερβελέρ, τη Γκαγιέ να βλέπει καθισμένη λίγο παραπίσω και τη Ρουαγιάλ λίγο παραδίπλα, στα αριστερά της φωτογραφίας. Εχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προεκλογική καμπάνια του Ολάντ.



Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, η Βαλερί Τριερβελέρ η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα δεν υποφέρει απλώς από κατάθλιψη, αλλά κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών μόλις έμαθε για την απιστία του συντρόφου της. Εκείνος πάντως ακόμα δεν την έχει επισκεφτεί στο νοσοκομείο, αλλά της έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια. Δημοσιογράφος μάλιστα που μίλησε με την ίδια αποκάλυψε στο RTL ότι «ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα».

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Le Point (το οποίο βασίζεται σε πηγή από το περιβάλλον της απατημένης συντρόφου) ο Ολάντ της αποκάλυψε την ανάρμοστη σχέση του με «ψυχρό και σκληρό τρόπο».

Από την πλευρά της η «Le Nouvel Observateur» που επικαλείται πηγές κοντά στον πρόεδρο γράφει σήμερα ότι ο Ολάντ είχε σκοπό να χωρίσει τη Βαλερί, αλλά λόγω της περιπέτειας της υγείας της, δεν μπορεί να το κάνει. Η αγωνία του τώρα είναι να μη φανεί αναίσθητος και πέσει η δημοτικότητά του, αναφέρει η πηγή.


Συνέχεια σήμερα στις αποκαλύψεις

Με νέες αποκαλύψεις για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ «απειλεί» το γαλλικό περιοδικό «Closer», που κυκλοφορεί ξανά στη Γαλλία σήμερα Παρασκευή. Είναι το πρώτο τεύχος μετά από εκείνο που αποκάλυψε το δεσμό του Φρανσουά Ολάντ, προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και, μεταξύ άλλων, οδήγησε την «επίσημη» σύντροφο του Γάλλου Προέδρου, Βαλερί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.

Το περιοδικό προανήγγειλε χθες πως στο σημερινό του τεύχος θα κυκλοφορήσει καινούριες φωτογραφίες και αποκαλυπτικά στοιχεία που θα ταράξουν εκ νέου τα νερά.

Έγινε εξάλλου γνωστό πως η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ έκανε μήνυση στο περιοδικό, ζητώντας αποζημίωση 50.000 ευρώ, συν τα δικαστικά της έξοδα, καθώς και την δημοσίευση της απόφασης - αν αυτή είναι καταδικαστική για το περιοδικό - στην πρώτη του σελίδα. Την περασμένη εβδομάδα, η κυκλοφορία του «Closer» διπλασιάστηκε, έφτασε τα 600.000 τεύχη και, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπερκάλυψε σε κέρδη το ποσό που ζητά η Γκαγιέ.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...