Αντιπαράθεση Καμίνη, Σακελλαρίδη, Σπηλιωτόπουλου για το τζαμί

Φουντώνει η μάχη των υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας. Οι κ.κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχαν διασταυρώνοντας τα ξίφη τους σε τηλεοπτική αντιπαράθεση στο Mega.

«Δε διαφωνώ στο να γίνει το τζαμί. Διαφωνώ στο πού θα γίνει το τζαμί» είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος πρότεινε ως ενδεχόμενη τοποθεσία το Σχιστό.


«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι ασυνεπής στο θέμα του τζαμιού» είπε ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.

Από τη μεριά του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε για το θέμα ότι «ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει υποπέσει σε ένα μεγάλο σφάλμα για επικοινωνιακούς λόγους, που είναι να μιλάει με έναν ακροδεξιό λαϊκισμό σε ένα ζήτημα στο οποίο δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοιου τύπου νύξεις».

Αντιπαράθεση υπήρξε και για το θέμα της αστυνόμευσης, με τον κ. Καμίνη να αναφέρει ότι μαθεύτηκε ποιος επενδύει πάνω στον φόβο «και ποιος χαρακτηρίζει την πόλη Καμπούλ».

«Αυτό που με φοβίζει είναι η πλήρης ασυνέπεια λόγων μέσα στο χρόνο και πράξεων και αναφέρομαι στον κ. Σπηλιωτόπουλο, που ψήφισε την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας» δήλωσε ο κ. Καμίνης.

«Θέλω αστυνομικούς παντού. Θέλω τον αστυνομικό της γειτονίας. Θέλω να επιστρέψουν μεταταγμένοι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκπαιδευμένοι με ειδικό σήμα και κατασταλτικές αρμοδιότητες στη μάχη ενάντια στο παρεμπόριο» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «υπάρχει ανισομερής κατανομή της αστυνόμευσης στην Αθήνα».

Σε ερώτηση για το έργο που έχει να επιδείξει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, ο κ. Καμίνης είπε: «Το μεγάλο έργο που κάναμε ήταν ότι φέραμε 120 εκατομμύρια ευρωπαϊκούς πόρους, το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της πόλης. Αυτή τη στιγμή χτίζονται δύο παιδικοί σταθμοί στην Αθήνα, ένα μεγάλο κολυμβητήριο, αρχίζει ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Δεν ζούμε στην εποχή των εγκαινίων και της κορδέλας»

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μίλησε για «αδυναμία του δημάρχου να εμφανίσει έργο στη θητεία του». «Αναγκαία προϋπόθεση για να υπάρξει κορδέλα, είναι να υπάρχει έργο και νομίζω ότι η αδυναμία του δημάρχου να περιγράψει έστω ένα έργο, που να αφήσει κατά την τετραετία του είναι εμφανής», είπε.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια έχει παρατηρηθεί η «μεγαλύτερη εγκατάλειψη που έχουν γνωρίσει οι γειτονιές της Αθήνας».

Η "μάχη" των υποψηφίων όμως, δεν έμεινε μόνο στα όρια του δήμου, καθώς η συζήτηση μεταφέρθηκε και στις πολιτικές ευθύνες που έχει ο καθένας ανάλογα με το κόμμα που τον εκπροσωπεί για για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Αθήνα αλλά και η χώρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...