Πέτρος Κόκκαλης: Η Χρυσή Αυγή μπορεί και πρέπει να απομονωθεί

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Πέτρος Κόκκαλης. Επίσης, είπε ότι εάν δεν περάσει ο συνδυασμός Μώραλη στο δεύτερο γύρο θα στηρίξει Δρίτσα.


Για τον Πειραιά, το λιμάνι και τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε ότι εάν ο «Πειραιάς Νικητής» δεν περάσει στο δεύτερο γύρο, ο ίδιος θα ψήφιζε τον Θοδωρή Δρίτσα και όχι τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ο Πέτρος Κόκκαλης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής αποκαλώντας την «χιτλερική» και «ναζιστική» οργάνωση και τόνισε ότι «μπορεί και πρέπει να απομονωθεί. Στη συνέχεια είπε πως «ευτυχώς δεν έχουν αλώσει τη Θύρα 7», αν και παραδέχθηκε πως και στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού υπάρχουν κάποια περιστατικά.
Τέλος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη «δεν βαδίζει στα χνάρια του Μπερλουσκόνι», ενώ επίσης ανέφερε πως δεν θέλει να «ξεπουληθεί» το λιμάνι, ωστόσο το βλέπει από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία από τον Θοδωρή Δρίτσα.
PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...