Διεθνη- Θρίλερ με αερόστατο που πήρε φωτιά στον αέρα στις ΗΠΑ

Συνετρίβη αερόστατο το οποίο πήρε φωτιά στον αέρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Το ατύχημα γίνεται παραμονή του Mid-Atlantic Balloon Festival.

Τρεις είναι οι αγνοούμενοι από την πτώση του αερόστατου, που πήρε φωτιά και συνετρίβη το βράδυ της Παρασκευής στη Βιρτζίνια, αναφέρει το abcnews επικαλούμενο πληροφορίες αξιωματούχων.

Ωστόσο άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής δεν κάνουν λόγο συγκεκριμένο αριθμό αγννούμενων. Οπως μεταδίδουν το ατύχημα έλαβε χώρα στο Meadow Park στο Event Caroline County, την παραμονή του Mid-Atlantic Balloon Festival.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα αντικείμενο και πυκνό μαύρο καπνό. «Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι καυσαέρια από ένα ελικόπτερο. Στη συνέχεια, όμως, όταν πήγαμε πιο κοντά σε αυτό, είδαμε πως επρόκειτο για αερόστατο», ανέφερε φοιτητής που την ώρα εκείνη βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στο NBC News.
«Κάτω από το αερόστατο δεν υπήρχε τίποτα. Το καλάθι έμοιαζε να είχε καεί», πρόσθεσε. «Το αερόστατο συρρικνωνόταν. Καθώς άρχισε να χάνει αέρα έξω από αυτό, κατέρρευσε προς τη μία πλευρά και στη συνέχεια έπεσε πίσω από τη γραμμή των δέντρων», πρόσθεσε.
Παρά τις αναζητήσεις των αρχών μέχρι στιγμής το αερόστατο δεν έχει βρεθεί. Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...