Βίντεο: Κλωτσά ανελέητα ένα σκιουράκι στους γκρεμούς του Γκραντ Κάνιον! *Έρευνα για το σκιουράκι που κλώτσησαν στον γκρεμό κάνει το Γκραντ Κάνιον

Προς το παρόν προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε, είπε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του πάρκου για τους δύο Γάλλους που φέρονται να έκαναν την αποτρόπαια πράξη Μετά τον παγκόσμιο σάλο για την απίστευτη σκληρότητα που έδειξαν δύο άντρες κλωτσώντας στον γκρεμό ένα σκιουράκι, ανακοίνωσαν πως διεξάγουν οι υπεύθυνοι του Γραντ Κάνιον, όπου φέρεται να συνέβη το περιστατικό.
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το YouTube φαίνεται ένας άντρας να φορά το παπούτσι του και να κλωτσά ένα σκιουράκι που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού. Το άτυχο ζωάκι εξφενδονίζεται στα αβυσσαλέα βάθη του Γραντ Κάνιον. «Προς το παρόν προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε» είπε στον Τύπο ο Kirby-Lynn Shedlowski, εκπρόσωπος του πάρκου. «Προφανώς έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και ότι υπάρχει κάποια ευαισθησία για το πώς συμπεριφερόμαστε στην άγρια ζωή». Είπε ακόμα ότι το τοπίο μπορεί και να είναι το Εθνικό Πάρκο των ΗΠΑ στην Αριζόνα, αμφισβητώντας την ορθότητα των ισχυρισμών του χρήστη που το ανέβασε στο YouTube. «Έχουμε προσπαθήσει να τον βρούμε, αλλά δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας» είπε ο Shedlowski. Σύμφωνα με τους υπευθύνους δεν έχει καταγγελθεί στους υπαλλήλους του Γραντ Κάνιον κανένα τέτοιο περιστατικό.
Όταν ο άνθρωπος δείχνει στη φύση το χειρότερό του εαυτό
Δύο άντρες φαίνονται ολοκάθαρα σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube να δείχνουν όλα τα φρικτά ένστικτα του ανθρωπίνου είδους. Κατά την επίσκεψή τους στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο φαράγγι του κόσμου, ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, το Γκραντ Κάνιον, οι δύο άντρες, όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το μεγαλείο γύρω τους, αλλά έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Στο βίντεο φαίνονται να ξεκουράζονται στην άκρη ενός εντυπωσιακού γκρεμού, ενώ ανάμεσά τους περιδιαβαίνει ήρεμο και ξένοιαστο ένα μικρό σκιουράκι.

Οι περισσότεροι προφανώς θα το θεωρούσαν χαριτωμένο και θα έσπευδαν ίσως να φωτογραφηθούν με το μικρό ζωάκι, ακόμα και να το ταΐσουν κάτι για να το δουν από κοντά.

Αυτοί οι άντρες όμως, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γάλλοι, είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Στις εικόνες φαίνεται ο ένας από τους δυο να φορά το ένα του παπούτσι, που προφανώς είχε βγάλει για να ξεκουραστεί, και στη συνέχεια κάνει κάτι αδιανόητο. Περιμένει ώσπου το σκιουράκι να φτάσει στην άκρη του γκρεμού και τότε παίρνει φόρα και το κλωτσά στο κενό!

Το άτυχο ζώο είναι σχεδόν απίθανο να επέζησε μιας τέτοιας πτώσης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...