Hanx Writer: Η εφαρμογή του Τομ Χανκς που... σαρώνει στο iPad της Apple!

Ο Τομ Χανκς τώρα και σε ρόλο... «εφευρέτη». Ο διάσημος και βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός δημιούργησε έναν προσομοιωτή γραφής σε κινητό τηλέφωνο που θυμίζει γραφομηχανή, σε συνεργασία με την Apple
Το Hanx Writer, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, δίνει στο χρήστη του iPad τη δυνατότητα να νιώθει πως γράφει σε μια παραδοσιακή γραφομηχανή.

Ο Τομ Χανκς δήλωσε πως εμπνεύστηκε από την μαγευτική εμπειρία της γραφής σε μια πραγματική γραφομηχανή, ενώ από την εφαρμογή δε θα μπορούσαν να λείπουν ο χαρακτηριστικός ήχος του «κλικ» των πλήκτρων και το «ντινγκ» όταν η μηχανή περνά στην επόμενη γραμμή.

«Στα τέλη της δεκαετίας του '70 αγόρασα μια γραφομηχανή – αρκετά μικρή για να μπορώ να τη μεταφέρω στα ταξίδια μου και αρκετά ανθεκτική για να αντέχει τον βάναυσο ξυλοδαρμό από τα δάχτυλά μου» γράφει ο Χανκς στην εισαγωγική σελίδα της εφαρμογής.

«Γράφω χωρίς να νοιάζομαι για τα λάθη, την ανόητη σύνταξη και την κακή ορθογραφία, διότι η αίσθηση και ο ήχος της γραφομηχανής είναι τόσο ευχάριστος σε σημείο που τίποτε δε θα μπορούσε να τον αναπαραγάγει – Μέχρι τώρα!».

«Ιδού, το Hanx Writer. Η εφαρμογή που παρέχει την ευκολία και την ταχύτητα ενός iPad με τον ήχο και τον ρυθμό μιας χειροκίνητης γραφομηχανής. Με το Hanx Writer, θα ακούτε το ρυθμό της δουλειάς σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο delete για να διορθώσετε τα λάθη σας ή να το αγνοήσετε. Να είστε τολμηροί και άφοβοι!».

Παρά την εμφάνισή της που θυμίζει παλιά γραφομηχανή, η εφαρμογή, διαθέτει τη δυνατότητα να στέλνει email, να εκτυπώνει ή να σώζει έγγραφα για μελλοντική χρήση.

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...