Δείτε τον Orlando Bloom να τα... δίνει όλα χορεύοντας «Happy»

Το βιντεάκι αυτό βέβαια, και ας μας συγχωρέσει ο όμορφος Orlando, έχει πολλή πλάκα καθώς ο Bloom χορεύει σαν 15χρονο, έχοντας μάλλον πιει λίγο αλκοόλ παραπάνω
Την απάντησή του σε όσα συνέβησαν και σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για την κόντρα του με τον Justin Bieber για τα μάτια της Miranda Kerr έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Orlando Bloom, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ibiza.




O 37χρονος Bloom εθεάθη μετά από όλα αυτά σε μεγάλα κέφια φορώντας κόκκινη βερμούδα και λευκό t-shirt να χορεύει στο πάρτι γενεθλίων του σχεδιαστή Riccardo Tisci. Και τι χόρευε ο Αυστραλός ηθοποιός; Το γνωστό hit “Happy” του Pharrell Williams, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει μήνυμα σε όσους έχουν γράψει αρνητικά και υποτιμητικά σχόλια για αυτόν. Το βιντεάκι αυτό βέβαια, και ας μας συγχωρέσει ο όμορφος Orlando, έχει πολλή πλάκα καθώς ο Bloom χορεύει σαν 15χρονο, έχοντας μάλλον πιει λίγο αλκοόλ παραπάνω.



Για την ιστορία ο Bloom και ο Bieber συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες στο γνωστό εστιατόριο “Cipriani” της Ibiza και τσακώθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Ο λόγος; Κάτι που είπε ο 19χρονος Καναδός ποπ σταρ για την πρώην σύζυγο του Bloom, Miranda Kerr.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...