Sandra Bullock: Η πιο καλοπληρωμένη χολιγουντιανή ηθοποιός

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη λίστα η 50χρονη Bullock, λόγω φυσικά του “Gravity”, πρόσθεσε στο τραπεζικό της λογαριασμό 51 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε
Το αίμα της πίσω παίρνει τα τελευταία χρόνια η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Sandra Bullock, η οποία έχει ακούσει τα χειρότερα από τους κριτικούς σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρα της.



Ομως, όπως λέει και η γνωστή φράση “η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”, η 50χρονη ηθοποιός από τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών πήρε στην κυριολεξία την εκδίκησή της, μια φορά με το Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “The Blind Side” το 2010 αλλά και από την πρωτιά στη λίστα του γνωστού αμερικανικού οικονομικού περιοδικού "Forbes" για τους πιο καλοπληρωμένου ηθοποιούς του 2013, που μόλις είδε το φως τη δημοσιότητας.


Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη λίστα η Bullock, λόγω φυσικά του “Gravity”, πρόσθεσε στο τραπεζικό της λογαριασμό 51 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε.


Δεύτερη στη λίστα είναι η Jennifer Lawrence με 34 εκατομ. δολάρια και τρίτη η Jennifer Aniston με 31 εκατομ. δολάρια. Ακολουθούν η Gwyneth Paltrow με 19 εκατομ δολάρια και η Angelina Jolie με 18 εκατομ. δολάρια. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...