Σαμαράς: Καμία παρέκκλιση από τη συνταγματική τάξη

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε πως με τη στάση του υπονομεύει τη σταθερότητα της χώρας εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Ας το ακούσουν όλοι εντός και εκτός της χώρας: Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει και δεν θα επιτρέψει καμία παρέκκλιση από τη συνταγματική τάξη, ούτε από τη δημοκρατική νομιμότητα,
ούτε από την πολιτική σταθερότητα, ούτε από την πολιτική εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων», επισήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του το απόγευμα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Από την ευθεία γραμμή δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό! Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της Ελλάδας με πολύ κόπο. Και τώρα που η πολιτική μας δίνει καρπούς, δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανένα να την υπονομεύσει», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και άφησε σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα βγούμε από την κρίση. Τώρα χάνουν το στοίχημα και προσπαθούν να ματαιώσουν την έξοδο από την κρίση. Το κάνουν απειλώντας βουλευτές εν όψει της ψηφοφορίας για την Προεδρική εκλογή. Το κάνουν τρομοκρατώντας και στοχοποιώντας όποιον στέκεται απέναντί τους. Το κάνουν προσπαθώντας να δημιουργήσουν αίσθηση αναταραχής και αυξημένου πολιτικού ρίσκου. Είναι πρωτοφανές, η αξιωματική αντιπολίτευση να συκοφαντεί προκαταβολικά κάθε βουλευτή που έχει αντίθετη άποψη.  Κι όλα αυτά τα κάνουν προκαλώντας ανασφάλεια στις αγορές. Ας γνωρίζουν όμως ότι η σταθερή και αξιόπιστη πολιτική της κυβέρνησης θα ξεπεράσει κι αυτές τις αναταράξεις», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...