Χόλιγουντ:Τρίτο κύμα διαρροών με γυμνές φωτογραφίες σταρ του Hollywood- Rihanna -Scarlett Johansson+ Emily Ratajkowski - Amber Heard -Jenny McCarthy-Κέλι Μπρουκ

Η ηθοποιός του Twlight Anna Kentrik στο στόχαστρο, όμως δεν λείπουν και φωτογραφίες του μοντέλου Cara Delevigne και σύμφωνα με πληροφορίες, «έρχονται» και νέες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence
Μόλις μια μέρα μετά τα παράπονα του FBI για το νέο icloud και μια τρίτη «φουρνιά»
φωτογραφιών με θύματα την Jennifer Lawrence που πλέον αποτελεί την σταρ με τις περισσότερες γυμνές φωτογραφίες, αλλά και την ηθοποιό Anna Kendrick καθώς και το μοντέλο Cara Delevigne αλλά και αθλήτριες όπως η Ολυμπιονίκης Misty May-Treanor, διεύρευσαν στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες.

Το τρίτο μέρος των γυμνών φωτογραφιών φαίνεται ότι είναι από διασημότητες που είναι λιγότερο γνωστές, αλλά ήδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις καθώς φαίνεται πως οι χάκερς έχουν ακόμα πολύ υλικό.

  Ήρθε και η... σειρά της
Δείτε τις “κλεμμένες” φωτογραφίες και της Κέλι Μπρουκ...



Το υλικό της ηθοποιού Anna Kentrik είναι 87 φωτογραφίες από το κινητό της, σε καμία από τις οποίες πάντως δεν είναι γυμνή, αν και πρόκειται σαφώς για προσωπικές της στιγμές.

Αντίθετα, οι φωτογραφίες της Cara Delevigne είναι γυμνές, ενώ και η Jennifer Lawrence, που πλέον πρέπει και η ίδια να έχει χάσει το λογαριασμό του τι έχει δημοσιευθεί και τι όχι, είδε ξανά να γίνονται έρμαιο των χάκερς οι πιο προσωπικές της στιγμές. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι εκείνη που έχει πάθει τη μεγαλύτερη «ζημιά» από το σκάνδαλο, καθώς ήταν η «πρωταγωνίστρια» και των τριών διαρροών που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής. 



































Στο «δεύτερο κύμα» γυμνών φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν, εκτός από την εκκεντρική σταρ της ποπ, βρίσκονται ακόμα γυμνά στιγμιότυπα της Scarlett Johansson, της Emily Ratajkowski και περισσότερες από 50 φωτογραφίες της μνηστής του Jonny Depp, Amber Heard
Δεν έχει τέλος από ό,τι φαίνεται ο χαμός που έχει προκληθεί από τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών των celebrities του Hollywood στο Διαδίκτυο.
Μετά το χάος που έγινε με τις δεκάδες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, της Kate Upton και άλλων σταρ, που είδαν τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές να δημοσιεύονται αρχικά στο 4Chan και το Reddit και στη συνέχεια σε χιλιάδες ιστοσελίδες παγκοσμίως, ήρθε η σειρά πολλών ακόμα διασήμων που έπεσαν θύματα χάκερς.

Αυτή τη φορά, εκτός από το νέο «διασυρμό» για την Jennifer Lawrence (δείτε εδώ), η Scarlett Johansson, η Rihanna, η Emily Ratajkowski και η Amber Heard, αρραβωνιαστικιά του Jonny Depp, είναι μεταξύ των σταρ που «έχασαν» από τα κινητά τους τις προσωπικές αυτές, γυμνές, αισθησιακές και προκλητικές φωτογραφίες.

Για την Scarlett Johansson, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της είχε δημοσιευθεί το 2011. Όπως αναφέρουν όμως οι «φανατικοί» θαυμαστές της, φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα για «όλο το πακέτο» από τις δεκάδες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Για την σταρ της ποπ Rihanna, που πολλές φορές με τις δημόσιες εμφανίσεις της έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια, η διαρροή αφορά σε τουλάχιστον δύο νέες φωτογραφίες. Αν και η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει δει πολλές γυμνές της φωτογραφίες να δημοσιεύονται παρά τη θέλησή της, οι χάκερ κατάφεραν να πάρουν από το προσωπικό της τηλέφωνο κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές. Η ίδια δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το γεγονός, καθώς οι εκπρόσωποί της δεν απαντούν στις ερωτήσεις του Τύπου.

Η Amber Heard είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο θύμα της δεύτερης αυτής «φάσης» της διαρροής καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περισσότερες από 50 οι γυμνές της φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ ανάμεσα στο... πλούσιο υλικό υπάρχουν και βίντεο. Η 28χρονη Τεξανή, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Jonny Depp φέρεται μάλιστα να συμμετέχει και σε τρίο, ενώ καπνίζει ναρκωτικά, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «New York Daily News».

Ακόμα ένα από τα διασημότερα θύματα των χάκερ, η Emily Ratajkowski, διάσημο μοντέλο που επίσης είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές δημοσιευμένες στο Διαδίκτυο.


Scarlett Johansson











Rihanna


































Amber Heard













 


















Emily Ratajkowski











πηγη
 Χόλιγουντ Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες και της Jenny McCarthy

Το υλικό είναι σχεδόν πορνό αφού δείχνει την παρουσιάστρια σε ερωτικές περιπτύξεις αλλά και σε πολύ (πάρα πολύ) κοντινά, γυμνά πλάνα

Ακόμη μία διάσημη προστίθεται στα θύματα των χάκερς που δίνουν στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες.

Πρόκειται για τη Jenny McCarthy (παρουσίαστρια, πρώην κουνελάκι του Playboy και πρώην σύντροφο του Jim Carrey), η οποία αν έχει έστω ένα ψήγμα σεμνότητας, θα πρέπει να είναι σε πολύ δύσκολη θέση από τις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Και αυτό γιατί δείχνουν τα πάντα! Κάθε σημείο του κορμιού της, ακόμα και από απόσταση αναπνοής, αλλά και την ίδια να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις παρέα με άγνωστο παρτενέρ (όχι τον ίδιο κάθε φορά και όχι απαραιτήτως άντρα).



Μπορείτε να πάρετε μία γεύση μόνο από όσα μπορούν να δημοσιευτούν, καθώς η πλειονότητα των φωτογραφιών είναι απολύτως ακατάλληλη!









Ήρθε και η... σειρά της Δείτε τις “κλεμμένες” φωτογραφίες και της Κέλι Μπρουκ...

Το γνωστό μοντέλο από την Αγγλία έπεσε κι αυτή θύμα των χάκερς που στοχεύουν τις διάσημες και αποκαλύπτουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η... “διαρροή” αποκαλυπτικών φωτογραφιών των πλέον γνωστών μοντέλων, ηθοποιών, γενικότερα σταρ του θεάματος και του τραγουδιού.

Αυτή τη φορά θύμα των χάκερς έπεσε το διάσημο και ιδιαίτερα... ζουμερό μοντέλο Κέλι Μπρουκ, γυμνές φωτογραφίες της οποίας διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Για την ακρίβεια αυτές οι φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστικό “ρόλο” παίζει το πλούσιο στήθος της Αγγλίδας ηθοποιού, παρουσιάστριας και μοντέλου, έχουν κατακλύσει κυριολεκτικά το ίντερνετ τις τελευταίες ώρες.

Οι φωτογραφίες φέρεται να διέρρευσαν από το κινητό της τηλέφωνο και μάλιστα μερικές ενδέχεται να τραβηχτηκαν προ μηνός περίπου, όταν η Κέλι Μπρουκ βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ντέιβιντ Μακίντος...



















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...