Nadja Bender: Η 23χρονη καλλονή από τη Δανία

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της ήταν όταν «άνοιξε» το σόου των Alexander Wang και Rodarte στην εβδομάδα μόδας Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012 στη Νέα Υόρκη. Ενα χρόνο μετά έγινε η αγαπημένη του Karl Lagerfeld και περπάτησε στα catwalks για τον οίκο Chanel.

Στο φακό του Denis Piel για το περιοδικό μόδας “Muse Magazine” φωτογραφήθηκε η Nadja Bender, η Δανέζα καλλονή, την οποία ανακάλυψαν μέσω facebook. Η Bender είναι 23 χρόνων, γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη και τα τελευταία δυο χρόνια κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.



Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της ήταν όταν «άνοιξε» το σόου των Alexander Wang και Rodarte στην εβδομάδα μόδας Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012 στη Νέα Υόρκη. Ενα χρόνο μετά έγινε η αγαπημένη του Karl Lagerfeld και περπάτησε στα catwalks για τον οίκο Chanel. Υπήρξε δε το καλοκαίρι που μας πέρασε και το πρόσωπο του οίκου Fendi.



Η Bender είναι 1.80, δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από τζιν και ασχολείται με τη ζωγραφική, με ιδιαίτερη προτίμηση στα έργα του Henri Matisse. Το περιοδικό «Allure» του Δεκεμβρίου 2012 τη συμπεριέλαβε στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.













πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...