Ιστορικός διασυρμός για Αργεντινή από την Ισπανία

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ λίγο πριν το Μουντιάλ, η Αργεντινή διασύρθηκε με 6-1 από την Ισπανία. Τραγική ομάδα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι - δε ρίσκαρε με τη συμμετοχή του- η Αλμπισελέστε έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της (τελευταία εξάρα το 2009 από τη Βολιβία) και προκάλεσε... πανικό στους φιλάθλους της τρεις μήνες πριν το Μουντιάλ. Μπορεί ο Σαμπάολι να έκανε αρκετές αλλαγές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η κάκιστη εικόνα.

Στον αντίποδα, οι Ιβηρες ήταν εντυπωσιακοί, είχαν τον Ισκο σε απίθανη κατάσταση κι έδειξαν πανέτοιμοι για τα γήπεδα της Ρωσίας. Κι όμως η Αργεντινή μπήκε δυνατά και μόλις στο 8ο λεπτό ο Ιγουαϊν έχασε τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η Ισπανία απάντησε και στο 12ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27΄ ο Ισκο πέτυχε το 2-0. Η Αλσμπισελέστε απάντησε και από πάσα του Μπανέγα ο Οταμέντι πέτυχε το 2-1 στο 39'.
Στο 52ο ο Ισκο εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Ιάγο και σημείωσε το 3-1. Η Αργεντινή είχε... καταρρεύσει, ο Ιγουαϊν σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και όλα είχαν τελειώσει! Στο 55΄ο Τιάγκο πέτυχε το 4-1 για την Ισπανία. Ο Σαμπάολι έκανε τέσσερις αλλαγές, αλλά η εικόνα παρέμεινε τραγική. Στο 73' ο Ασπας σημείωσε το 5-1 κι ένα λεπτό αργότερα ο Ισκο πέτυχε χατ τρικ!
Ισπανία: Ντε Χέα, Ράμος, Πικέ (72' Αθπιλικουέτα), Αλμπα (79' Αλόνσο), Καρβαχάλ, Ινιέστα (56΄Σαούλ), Τιάγκο (82' Παρέχο), Ισκο (76' Λούκας), Κόκε, Ασένσια, Ντιέγκο Κόστα (46' Ασπας)
Αργεντινή: Ρομέρο (22' Καμπαγιέρο), Μασκεράνο (56' Παβόν), Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιάφικο, Μπούστος (62' Μερκάδο), Μπίλια, Μπανέγα (62' Πέρες), Μέσα, Λο Σέλσο (84' Ακούνα), Ιγουαΐν (59' Μαρτίνες)

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...